about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

بنیانگذار سابق شرکت جاسوسی اسرائیلی «NSO» در حال تأسیس یک شرکت جدید امنیت سایبری است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ 12 سال پس از تأسیس شرکت جاسوسی اسرائیلی «NSO»، شالف هولیو (Shalev Hulio) از شرکت فناوری اسرائیلی خارج می‌شود تا یک شرکت جدید امنیت سایبری را در کنار نام‌های محبوب اسرائیلی و اتریشی راه‌اندازی کند.

در ماه اوت سال جاری، هولیو سمت خود را به عنوان مدیرعامل NSO ترک کرد؛ این شرکت در کانون رسوایی بین‌المللی قرار دارد که شامل استفاده از ابزار هک پگاسوس (Pegasus) برای هدف قرار دادن غیرنظامیان، فعالان، روزنامه‌نگاران و سیاستمداران از سوی دولت‌های سراسر جهان است. با این حال، او تاکنون مشاور این شرکت باقی مانده است.

به گفته وبگاه تخصصی گلوبز (Globes)، هولیو «Dream»، شرکتی با تمرکز بر محافظت از زیرساخت‌های مهم مانند گاز، نفت یا تأسیسات تولید آب در برابر باج‌افزار و حملات خرابکارانه را تأسیس کرد. وی همانطور که در NSO انجام داد، به خدمت نهادهای دولتی ادامه خواهد داد.

در کنار هولیو در راه‌اندازی این شرکت جدید، سباستین کورز (Sebastian Kurz)، صدراعظم سابق اتریش و گیل دولف (Gil Dolev)، برادر شیری دولف (Shiri Dolev)، رئیس NSO، هستند. کورز 35 ساله، که جوان‌ترین صدراعظم اتریش بود، تا زمانی که در اکتبر 2021 پس از ادعاهای فساد استعفا داد، به عنوان معاون توسعه تجارت شرکت به کار خود ادامه خواهد داد.

کورز به گلوب گفت :

«در زمان خود به عنوان [صدراعظم]، من حملات زیادی علیه دولت‌ها و همچنین کارخانه‌های تولید و انرژی دیدم که به بیشتر آنها حتی در روزنامه‌ها اشاره‌ای نشد.»

هولیو ادعا کرد که از سرمایه‌گذاری جدید خود ترسیده و هیجان‌زده است. وی اظهار داشت :

«این ترسناک است که بعد از گذشت سال‌ها چنین کاری را شروع کنیم. من به آنچه می‌خواستم انجام دهم فکر کردم، می‌خواستم در زمینه سایبر بمانم و هرگز با NSO رقابت نمی‌کنم. من تصمیم گرفتم که به سمت سایبری دفاعی بروم.»

آنها انتظار دارند تا آغاز ماه نوامبر سال جاری این شرکت را ثبت و دفاتر را در مجتمع سارونا (Sarona) در تل‌آویو پر کنند.

منبع:

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.