about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

انتشار شده در تاریخ

بمب 11 ترا فلاپی ان‌ویدیا

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ این پردازنده گرافیکی از ۱۲ میلیارد ترانزیستور و ۳ هزار و ۵۸۴ هسته CUDA تشکیل‌شده است که با کلاک ۱.۵۳ گیگاهرتز و ۱۲ گیگابایت حافظه GDDR۵X خود می‌تواند به رقم چشمگیر ۴۸۰ گیگابایت بر ثانیه دست پیدا کند.

امروزه پردازنده‌های گرافیکی دیگر از مفهوم گذشته خود فاصله گرفته و به قطعات سخت‌افزاری مستقل‌تر و نیرومندتری تبدیل‌شده‌اند.

به‌تازگی محصول جدید شرکت ان‌ویدیا با نام تایتان x معرفی‌شده است که می‌تواند خود را به‌عنوان یکی از نیرومندترین پردازنده‌های گرافیکی تاریخ مطرح کند.

 این پردازنده گرافیکی دارای سرعت یازده ترافلاپ است و ازنظر وضعیت یادگیری عمقی نیز میزان 44 TOP INT8 را برای کاربران خود فراهم می‌کند.

این قطعه دارای قیمت ۱۲۰۰ دلار است که این امر با انتقاداتی همراه بوده است ولی ان‌ویدیا معتقد است که توانایی بالای این محصول موجب می‌شود تا این قیمت برای آن معقول به نظر بیاید.

تازه ترین ها
اینترنت
1405/08/02 - 15:18- آسیا

اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفت

شرکت نظارت بر شبکه اعلام کرد که اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفته است.

توسعه
1405/08/02 - 15:10- هوش مصنوعي

توسعه ابزار هوش مصنوعی پزشکی توسط مایکروسافت

مایکروسافت ابزار هوش مصنوعی‌ای توسعه داده است که می‌تواند؛ مانند یک پزشک، به‌صورت مرحله‌به‌مرحله تشخیص دهد.

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۵ سال در یونان

یونان ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال تصویب کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.