about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

کارشناسان غربی مدعی هستند که کره‌ی شمالی، ارتشی سایبری، متشکل از 3000 هکر آموزش‌دیده در چین و روسیه، در اختیار دارد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کارشناسان غربی معتقدند که دولت کره‌ی شمالی، ارتش سایبری بزرگی با 3000 هکر زبده، فراهم کرده است.


نقش بیت‌کوین، در سال‌های اخیر، به عنوان ابزاری مؤثر برای تقویت توپخانه‌ی سایبری دولت‌ها، پر رنگ‌تر از گذشته شده است. ماه گذشته، احتمالاتی قوی در مورد ارتباط جنگ سایبری روسیه و اوکراین، با حملات باج افزاری مبتنی بر بیت‌کوین، چون پتیا، مطرح شده است. این حملات، در ماه‌های اخیر، بانک‌ها و شرکت‌های انرژی بسیاری را آلوده کردند.


حال گزارش‌های جدیدی از رشد حملات سایبری کره شمالی به سامانه‌های اقتصادی جهان و تلاش این کشور برای سرقت منابع مالی، منتشر شده است. بر اساس گزارش اخیر موسسه‌ی امنیت سایبری فایرآی، کره‌ی شمالی، یک ارتش سایبری متشکل از 3000 هکر آموزش دیده در چین و روسیه، در اختیار دارد. متخصصان این شرکت، تأکید می‌کنند که کره شمالی، حملات سایبری را بهترین و مخرب‌ترین راه برای مبارزه با دشمنان قدرتمندتر از خود می‌دانند.


شرکت فایرآی، با توجه به وضعیت کنونی بیت‌کوین، ارائه‌دهندگان خدمات ملی دیجیتال در کره جنوبی را هدف اصلی هکرهای کره شمالی می‌دانند. اگرچه متخصصان این شرکت، با قطعیت هدف این حملات را کسب منابع مالی اعلام کرده‌اند، اما همچنان نحوه‌ی استفاده‌ی پیونگ‌یانگ از بیت‌کوین‌های سرقتی، مشخص نشده است.
 

تازه ترین ها
هشدار
1405/07/12 - 19:13- هوش مصنوعي

هشدار استرالیا نسبت به خطرات مالی ناشی از هوش مصنوعی

بانک مرکزی استرالیا هشدار داد که رونق هوش مصنوعی، خطراتی برای ثبات مالی به همراه دارد.

تقویت
1405/07/12 - 17:19- هوش مصنوعي

تقویت اقدامات حفاظتی هوش مصنوعی در سنگاپور

سنگاپور در نظر دارد با پیشرفت سریع فناوری، اقدامات حفاظتی هوش مصنوعی را تقویت ‌کند.

برگزاری
1405/07/12 - 17:09- آسیا

برگزاری رزمایش مشترک سایبری آذربایجان، ترکیه و ازبکستان

رزمایش مشترک سایبری آذربایجان، ترکیه و ازبکستان در منطقه قره‌باغ با حضور نمایندگان ایرانی برگزار شد.