about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

کارشناسان غربی مدعی هستند که کره‌ی شمالی، ارتشی سایبری، متشکل از 3000 هکر آموزش‌دیده در چین و روسیه، در اختیار دارد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کارشناسان غربی معتقدند که دولت کره‌ی شمالی، ارتش سایبری بزرگی با 3000 هکر زبده، فراهم کرده است.


نقش بیت‌کوین، در سال‌های اخیر، به عنوان ابزاری مؤثر برای تقویت توپخانه‌ی سایبری دولت‌ها، پر رنگ‌تر از گذشته شده است. ماه گذشته، احتمالاتی قوی در مورد ارتباط جنگ سایبری روسیه و اوکراین، با حملات باج افزاری مبتنی بر بیت‌کوین، چون پتیا، مطرح شده است. این حملات، در ماه‌های اخیر، بانک‌ها و شرکت‌های انرژی بسیاری را آلوده کردند.


حال گزارش‌های جدیدی از رشد حملات سایبری کره شمالی به سامانه‌های اقتصادی جهان و تلاش این کشور برای سرقت منابع مالی، منتشر شده است. بر اساس گزارش اخیر موسسه‌ی امنیت سایبری فایرآی، کره‌ی شمالی، یک ارتش سایبری متشکل از 3000 هکر آموزش دیده در چین و روسیه، در اختیار دارد. متخصصان این شرکت، تأکید می‌کنند که کره شمالی، حملات سایبری را بهترین و مخرب‌ترین راه برای مبارزه با دشمنان قدرتمندتر از خود می‌دانند.


شرکت فایرآی، با توجه به وضعیت کنونی بیت‌کوین، ارائه‌دهندگان خدمات ملی دیجیتال در کره جنوبی را هدف اصلی هکرهای کره شمالی می‌دانند. اگرچه متخصصان این شرکت، با قطعیت هدف این حملات را کسب منابع مالی اعلام کرده‌اند، اما همچنان نحوه‌ی استفاده‌ی پیونگ‌یانگ از بیت‌کوین‌های سرقتی، مشخص نشده است.
 

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.