بزرگترین شکستها در دنیای فناوری
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، به نقل از المرسال؛ علم و فناوری به ویژه با وجود بسیاری از نوآوریها مانند رایانه، تصویربرداری دیجیتال و کشف روشهای درمانی مدرن برای برخی از بیماریها به توسعه زندگی مدرن کمک کرده و زندگی بدون این پیشرفتها بسیار دشوار است. هنوز هم تحولات و نوآوریها در زمینه تکنولوژی وجود دارد و روز به روز بیشتر میشود، اما برخی از آنها با شکست مواجه شده یا میشوند.
شکست ویندوز Vista
بسیاری از کسانی که از رایانههای شخصی یا لپ تاپ استفاده میکنند با سیستم ویندوز ویستا کار نمیکنند، زیرا این نسخه آنقدر بد است که هیچکس دوست ندارد با آن کار کند. ویندوز ویستا در تاریخ ۳۰ ژانویه ۲۰۰۷ راه اندازی شد و مطبوعات کمپینهای تبلیغاتی علیه آن برگزار کردند تا به کاربران بگویند از آن استفاده نکنند. ویندوز ویستا یک نسخه بسیار کند و بد است و سرعت آن از ویندوز XP که به عنوان یک سیستم عامل قدرتمند شناخته میشود کمتر است. کاربران و مصرف کنندگان در شرکتهای بزرگ از استفاده از ویندوز ویستا خودداری کردند و مایکروسافت از تصمیم خود برای حذف ویندوز XP عقب نشینی و در عوض ویندوز ۷ را منتشر کرد که مورد استقبال کاربران قرار گرفت.
استفاده از همجوشی سرد برای تولید انرژی
انرژی هستهای منظم به شکافت هستهای و تقسیم اتمها بستگی دارد، در حالی که واکنش هستهای کم انرژی، به نام همجوشی سرد، به همجوشی هستههای اتمی برای تولید انرژی احتیاج دارد و در صورت استفاده صحیح، انرژی بی پایان در مقایسه با انرژی موجود تولید خواهد شد. استنلی و مارتین فلیشمن در ۲۳ مارس ۱۹۸۹ اعلام کردند که فرآیند همجوشی سرد را انجام میدهند، در حالی که مردم فکر میکردند این ادعا یک حقه بزرگ است و همین موضوع باعث از بین رفتن شهرت آنها نیز شد.
محاسبههای دقیق رایانه اینتل
رایانهها در انجام بسیاری از محاسبات پیچیده ریاضی عملکرد بهتری نسبت به انسان داشته و دارند. در سال ۱۹۹۴ میلادی یک سری پردازنده مرکزی اینتل با یک سیستم حسابداری معیوب در پردازنده مرکزی کشف شد و نتایج نادرستی را در رقم اعشار دهم و بالاتر به بار آورد و به نظر میرسد که رایانهها نیز میتوانند خطاهای زیادی داشته باشند.
استفاده ایمن از انرژی هسته ای
شکاف اتمی کمک زیادی به تغییر جنگ جهانی دوم کرده و نمونههایی از وجود این تغییر ظهور بمبهای اتمی، به ویژه بمب هیروشیما و ناگازاکی است که منجر به نابودی مردم در سال ۱۹۴۵ میلادی شد. پس از پایان جنگ، کشورهای سراسر جهان برای تأمین انرژی پاک و توانایی استقلال سیاسی سعی در دستیابی به این فناوری داشته و دارند.
اما فاجعههایی به نام فاجعه نیروگاه هستهای چرنوبیل در سال ۱۹۸۶ میلادی و فروپاشی نیروگاه هستهای فوکوشیما در سال ۲۰۱۱ میلادی پدیدار و منجر به شیوع بیماریها و مرگ و میرهای بسیاری شدند و همین موضوع باعث شد کشورها در اتکا به این مسئله تجدید نظر کنند و به دنبال استفاده سالم از این انرژی باشند.