about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

اسبربانک از بزرگ‌ترین حمله دیداس به وب‌سایت خود خبر داد. 

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ اسبربانک روسیه در گزارشی اعلام کرد قدرتمندترین حمله دیداس در تاریخ این بانک از تجهیزات مستقر در تایوان، ایالات‌متحده، ژاپن و بریتانیا انجام‌شده است. این بانک طی سه ماه گذشته شاهد رشد انفجاری حملات سایبری علیه شرکت‌های روس بوده و پیش‌بینی کرده شمار حملات کاهش و اما قدرت آنها بیشتر خواهد شد. 

استانیسلاف کوزنتسوف، نائب رئیس هیئت‌مدیره اسبربانک روسیه دراین‌باره اعلام کرد:

6 می 2022 اسبربانک قدرتمندترین حمله دیداس تاریخ خود را دفع کرد. حمله روی سایت بانک متمرکز بوده و ترافیک مخرب توسط بات نت متشکل از بیش از 27 هزار دستگاه مستقر در تایوان، ایالات‌متحده آمریکا، ژاپن و انگلیس ایجادشده است. قدرت حمله بیش از 450 گیگابایت بر ثانیه بوده است. 

برطبق گزارش اسبربانک، در آینده نزدیک شمار حملات دیداس کاهش می‌یابد، اما قدرت آن‌ها همچنان افزایش یافته و متمرکز و هماهنگ‌تر خواهند شد. همچنین امکان ظهور انواع جدید کلاه‌برداری‌ها به علت در دسترس بودن تعداد زیادی پایگاه داده نیز وجود دارد. گسترش کمپین‌های فیشینگ با هدف سرقت دادهای حساب‌های کاربری کارکنان سازمان‌ها و متعاقب آن نفوذ به زیرساخت‌های این سازمان‌ها نیز دور از انتظار نیست.

بر اساس داده‌های بانک، امروزه مجرمان از تاکتیک‌ها و ابزارهای جدیدی برای انجام حملات سایبری استفاده میکنند که از میان آنها می توان به تزریق کد در اسکریپت‌های تبلیغاتی، به‌کارگیری افزونه‌های مخرب برای گوگل کروم، استفاده از کانتینرهای آماده داکر با ابزارهای پیکربندی‌شده انجام حملات اشاره کرد. گروه‌های مجرمان سایبری به‌خوبی هماهنگ می‌شوند و شمار کلی آن‌ها که برعلیه اسبربانک فعالیت می‌کنند بیش از 100 هزار نفر است. 

منبع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.