about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ اسرائیل قصد دارد اجلاس سایبر تک را این‌بار در آمریکا برگزار کند. این اجلاس متخصصان صنایع، تصمیم‌گیرندگان، استارت آپ ها و سرمایه‌گذاران را برای یک روز گرد هم خواهد آورد تا بر روی موضوعاتی مانند خلاقیت در حل مسائل امنیت سایبری تمرکز داشته باشند.
امیر راپاپورت1، مدیر ارشد شرکت سایبر تک در این زمینه عنوان کرد که با ظهور تهدیدات جدید و روبه‌رو شدن کاربران، سازمان‌ها و دولت‌ها با مشکلات تازه و ناشناخته این ضرورت را به وجود آورده است که ابتکارات جدیدی برای ارائه راه‌حل‌های منحصربه‌فرد برای مقابله با سیستم‌های ارتباطی انعطاف‌پذیری که هر روزه برای اهداف خود استفاده می‌کنند، ارائه شود. وی در ادامه افزود: «ما مفتخریم که کنسولگری اسرائیل می‌تواند با آمریکا همکاری کند و برترین شرکت‌های امنیت سایبری اسرائیل را دور هم گرد هم آورد».
در ماه می سال 2014 بود که مقامات آمریکایی با نتانیاهو یک قرارداد همکاری استراتژیک امضا کردند که موجب توسعه همکاری‌های تحقیقاتی سودمندی بین اسرائیل و کالیفرنیا شد. این همکاری بین رژیم صهیونیستی و آمریکا برای اجرای نشست مشترک، مستقیماً نتیجه این تفاهم‌نامه همکاری است که منجر به همکاری‌های حرفه‌ای و مشارکت‌های تجاری در زمینه‌هایی مانند امنیت سایبری، نوآوری‌های آبی و امنیت عمومی، شده است.
اجلاس سایبر تک 2016 شامل میزگردی خواهد بود با موضوعاتی مانند تحقیقات جرائم سایبری، فناوری مالی، رسانه و سرگرمی و زیرساخت‌های حیاتی. این اجلاس همچنین با نمایشگاهی از نوآوری‌های فناوری همراه خواهد بود که به رهبری شرکت‌های نوپای اسرائیلی و آمریکایی مانند Palo Alto Networks، CyberArk و Fortscale برگزار خواهد شد.
شایان‌ذکر است اجلاس سال گذشته در سنگاپور برگزار شد و منجر به عقد قراردادهای همکاری بین رژیم صهیونیستی و دولت سنگاپور شد. اسرائیل با این همکاری‌ها توانسته است در منطقه جنوب شرق آسیا نفوذ زیادی داشته باشد. نفوذی که در پی آن توانسته دامنه همکاری‌های خود را تا چین گسترش دهد.

 

---------------------------------------

1. Amir Rappaport

تازه ترین ها
قانون
1405/06/22 - 16:21- آسیا

قانون توسعه‌یافته جاسوسی کره جنوبی اجرایی می‌شود

قانون توسعه‌یافته جاسوسی کره جنوبی، هم‌زمان با تلاش‌ها برای حفاظت از فناوری تراشه، اجرایی می‌شود.

تصویب
1405/06/22 - 15:08- آسیا

تصویب بیانیه دهلی‌نو توسط کشورهای عضو بریکس

کشورهای عضو بریکس در هجدهمین اجلاس سران این گروه، بیانیه دهلی‌نو را تصویب کردند.

ارسال
1405/06/22 - 14:34- آمریکا

ارسال اخطاریه به یوتیوب توسط دفتر دادستانی کل اتحادیه برزیل

دفتر دادستانی کل اتحادیه برزیل با ارسال اخطاریه به یوتیوب، خواستار حذف ویدیوهای آواتار هوش مصنوعی شد.