برگزاری کنفرانس 3 روزه امنیت سایبری بینالمللی در هند
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ کارشناسان برتر، آکادمیها و ادارات روی برنامههای بهینه در زمینههای سایبر و امنیت داده، حفاظت از داده، مهارتهای فنی و تمام سیاستهای حقوقی مربوط به آن به عنوان بخشی از کنفرانس 3 روزه، که بهوسیله یک گروه متخصص جدید دهلی نو برگزار میشود، تحقیق خواهند کرد.
به گفته آدیتیا تیکو (Aditya Tickoo)، برنامهریز شورای مبارزه با تروریسم جهانی (GCTC) و سازمان دهنده این نشست، عارف محمد خان (Arif Mohammad Khan)، فرماندار کرالا، مهمان اصلی کنفرانس امنیت بینالمللی سایبری و اطلاعاتی است.
تیکو گفت :
«شورای جهانی مبارزه با تروریسم در حال اجرای کنفرانس بینالمللی مرتبط با مؤسساتی مانند دانشگاه جواهرال نهرو (Jawaharlal Nehru )، دانشگاه باناراس هندو (Banaras Hindu)، شورای آموزش فنی، مرکز عالی امنیت سایبری و شورای امنیت اطلاعات هند است.»
برخی مقامات مهم دیگر در این کنفرانس شامل آجی کومار (Ajay Kumar)، وزیر دفاع اتحادیه، تارون کاپور (Tarun Kapoor)، وزیر امور خارجه نفت و گاز طبیعی، پراتیبیا سینگ (Pratibha Singh)، از دادگاه عالی دهلی، ناراسیمان رِدی (Narasimhan Reddy)، از دادگستری، رئیس سابق دادگاه اداری مرکزی، آجی چوداری (Ajai Chowdary)، بنیانگذار «HCL»، راجش پانت (Rajesh Pant )، هماهنگ کننده امنیت سایبری ملی و مارک مونتگومری (Mark Montgomery)، دریاسالار نیروی دریایی ایالات متحده، هستند.
به گفته تیکو، در این کنفرانس مقاماتی همچون جاگادیش کومار (Jagadeesh Kumar)، معاون «JNU»، راکش باتناگار (Rakesh Bhatnagar)، معاون دانشگاه باناراس هندو، مقامات ارشد اداره امنیت سایبری و مبارزه با تروریسم، اسرائیل، مقاماتی از اینترپل و جایانات کلومباگ (Jayanath Columbage)، فرمانده وزارت امور خارجه سریلانکا نیز شرکت خواهند کرد.
برنامهریز شورای جهانی مبارزه با تروریسم گفت که این شورا قصد دارد یک کنفرانس تلفیقی را با حضور ذینفعان و کارشناسان حاضر برای بحث در مورد ا تخصص و برنامههای بهینه در زمینههای امنیت سایبری و دادهها، حفاظت از دادهها، تهدیدات، خطرات، مهارتهای فنی و تمام سیاستهای قانونی اخیر مربوط به آن برگزار کند.
وی خاطرنشان کرد که این کارگاههای جامع تعاملی به رهبری متخصصان با تجربه برای بررسی چالشها و شیوههای حفاظتی، جلسات عمومی با حضور سخنرانان کلیدی سطح بالا روی بحران و امنیت سایبری و جلسات نفوذ برای تعامل مخاطب برگزار خواهند شد؛ موج ناگهانی بیماری همهگیر کووید-19 باعث حضور بیشتر مردم در اینترنت و در نتیجه افزایش جرایم سایبری شده است.
تیکو توضیح داد :
«افزایش استفاده از اینترنت موجب افزایش جرایم سایبری شده است و درنتیجه کشورها مجبور هستند که به جستجوی پاسخهای جدید بروند تا بازگشت پس از نقض اطلاعات و سایبری را کاهش دهند. امنیت سایبری، تمرین حفاظت از داراییهای حیاتی در برابر تهدیدات مختلف سایبری در جهان مجازی امروز است.»
به گفته تیکو، با توجه به مشکلات سنی جدید مانند اخبار جعلی، تفاوت جنسیتی در حوزه سایبر و ورود هوش مصنوعی به حوزه امنیت سایبری، کارشناسان و محققان تلاش میکنند تا از پتانسیل خود برای شناسایی و مقابله حملات سایبری پیچیده با حداقل مداخله انسانی استفاده کنند.
او ادامه داد :
«از طریق این کنفرانس، ما در شورای جهانی مبارزه با تروریسم قصد داریم گفتگوی گستردهای را در مورد امنیت سایبری، به دلیل اهمیت نقش آن در هر زمین، آغاز کنیم. ما میخواهیم به بحث در مورد نحوه حضور مقامات مربوطه برای مقابله با چالشها بپردازیم. ما همچنین قصد داریم راهحلهایی را برای رفع چالشهای آینده بهدست آوریم. ما به همکاریهای بینالمللی اعتقاد داریم و به دنبال تنوع در مشاوره، نظرات، سیاستها و فنآوریهای موجود هستیم. فنآوریهایی که در آینده روی جامعه، صنعت، دانشگاهیان و دولت ما تأثیر میگذارند، در سطحی وسیع استفاده میشوند و توسعه مییابند.»