about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ وزارت خارجه‌ی آمریکا و دولت موزامبیک، با حمایت وزارت دادگستری آمریکا کارگاه امنیت سایبر و جرائم سایبری در شهر ماپوتو، پایتخت موزامبیک، برگزار خواهند کرد. این کارگاه از 22 تا 24 سپتامبر برگزار می‌شود.
آفریقای سیاه که به منطقه‌ی جنوب صحرای بزرگ آفریقا گفته می‌شود، همزمان با گسترش اینترنت و استفاده از تلفن همراه، با تهدیدات سایبری دست‌وپنجه نرم می‌کند. در این کارگاه در مورد امنیت تلفن همراه، ایجاد گروه‌های پاسخگویی به حوادث رایانه‌ای و دسترسی به اینترنت صحبت می‌شود.
 در اینجا ذکر نکاتی در مورد امنیت سایبر موزامبیک مفید به نظر می‌رسد.
موزامبیک، به‌طور رسمی گروهی برای پاسخگویی به حوادث ندارد. به‌علاوه هیچ‌گونه چارچوب امنیت سایبر و حتی نهادی که مسئولیت امنیت سایبر را بر عهده بگیرد در این کشور وجود ندارد. از نظر آموزشی نیز، دوره‌های آموزشی مشخص، تحصیلات عالی و تعداد مشخصی از متخصصین امنیت سایبر در موزامبیک موجود نیست. با توجه به عدم وجود قانون خاصی برای جرائم سایبری، به نظر می‌رسد آمریکا سعی دارد با برگزاری کارگاه‌های آموزشی در این زمینه و امنیت سایبر در موزامبیک، احتمالاً نظرات و طرز تفکر خود را در امنیت سایبر بر مقامات این کشور تحمیل کند. همچنین آمریکا قصد دارد با آشنا کردن کشورهای آفریقایی ضعیف در امنیت سایبر، شرکای خود را در این منطقه گسترش دهد.

 

تازه ترین ها

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۵ سال در یونان

یونان ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال تصویب کرد.

تقلای
1405/08/02 - 14:37- آسیا

تقلای امارات برای پیشبرد دفاع سایبری باوجود شکاف‌های نظارتی

شرکت امنیت سایبری سیسکو اعلام کرد که پیشرفت دفاع سایبری در امارات وجود دارد، اما همچنان شکاف‌هایی در زمینه دید و هماهنگی دیده می‌شود.

همکاری
1405/08/02 - 14:33- هوش مصنوعي

همکاری اوپن‌ای‌آی و مؤسسه نَسک لهستان در زمینه ایمنی هوش مصنوعی

شرکت اوپن‌ای‌آی و مؤسسه ملی تحقیقات نَسک لهستان در زمینه پژوهش‌های ایمنی هوش مصنوعی با یکدیگر همکاری می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.