about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

تیم نیروهای دفاعی استرالیا چالش مهارت‌های سایبری را انجام داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ تعداد بی‌سابقه‌ای از علاقه‌مندان به سایبری در چالش مهارت‌های سایبری نیروهای دفاعی استرالیا (ADF)، که امسال در هتل «QT» در کانبرا و به طور مجازی از 28 نوامبر تا 2 دسامبر برگزار شد، شرکت کردند.

انجمن مهارت‌های سایبری نیروهای دفاعی استرالیا میزبان بیش از 1100 شرکت کننده در طول این رویداد و شامل 2 روز کارگاه‌ها و ارائه‌های تعاملی و 3 روز مسابقه تسخیر پرچم بود.

به گفته کارشناسان، در این رویداد تیم‌هایی از سراسر دفاع، سایر بخش‌های دولت استرالیا، صنعت و دانشگاه و تیم‌هایی در محل از همتایان «Five Eyes» گرد هم جمع شدند. سنگاپور، ژاپن، آلمان و فرانسه نیز برای اولین بار به رقابت پرداختند.

سوزان کویل (Susan Coyle)، رئیس جنگ اطلاعاتی استرالیا، گفت که چالش مهارت‌های سایبری به شرکت‌کنندگان این فرصت را داد تا مهارت‌های سایبری خود را تقویت کنند و تکنیک‌ها را بیاموزند.

کویل اظهار داشت :

«ماهیت چالش مهارت‌های سایبری عالی است زیرا امکان مشارکت از راه دور را فراهم و ارتباط متقابل بین بازیکنان از لحاظ جغرافیایی مجزا برای همکاری و شرکت در رقابت را تشویق می‌کند. این یک فرصت عالی برای ایجاد و تقویت روابط در سراسر جامعه سایبری و همکاری با شرکای بین‌المللی ما برای افزایش انعطاف‌پذیری سایبری در داخل و در منطقه نزدیک است.»

برنده امسال تیم نیروهای دفاعی استرالیا، ترمینال رَنک (Terminal Rank) بود که در مقابل 152 تیم جام را از آن خود کرد. اولین برنده انفرادی «Mango Man» بود.

جان فروون (John Frewen)، رئیس توانمندی‌های مشترک، کسب رتبه ترمینال را تبریک گفت و عنوان کرد :

«این یک رقابت بسیار سخت بین برخی از بهترین مغزهای سایبری بود. این یک دستاورد بزرگ برای تیم نیروهای دفاعی استرالیا ما، ترمینال رنک، است که برد کلی را به دست آورد. این چالش رقبای را از هر زمینه‌ای دور هم جمع می‌کند، خواه آنها سفر سایبری خود را تازه شروع کرده‌اند یا اپراتورهای سایبری کارکشته. به طور قابل توجهی، این فرصتی را برای رقبا فراهم می‌کند تا از افراد همفکر در سراسر جهان سایبری بیاموزند و با آنها ارتباط برقرار کنند.»

وی خاطرنشان کرد که هر فعالیتی که رقبا در این چالش انجام دادند، مستقیماً با مهارت‌ها، دانش و ویژگی‌های مورد نیاز اپراتورهای سایبری که عملیات فضای سایبری را انجام می‌دادند، مرتبط بود.

منبع:

تازه ترین ها
محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.

ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.

ادعای
1403/12/07 - 08:19- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ پروپاگاندای رژیم اشغالگر برای توجیه تجاوزات سایبری در منطقه

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.