about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

نشست تجاری شرکت های فناوری آمریکایی جهت توسعه و همکاری در زمینه فناوری و هوش مصنوعی مولد در ویتنام برگزار شد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا همراه با مدیران ارشد شرکت های فناوری و مدیران بخش های تولید نیمه رساناها و هوانوردی آمریکا با مقامات دولت ویتنام جهت انعقاد قراردادهای تجاری در زمینه فناوری و توسعه هوش مصنوعی دیدار کرد.

در این نشست تجاری،مدیران ارشد شرکت گوگل ، اینتل،آمکور، ماروِل، گلوبال فاندریز و شرکت بوئینگ حضور داشتند.

بایدن در این نشست تجاری اعلام کرد که دو کشور در حال تعمیق همکاری در زمینه رایانش ابری، نیمه رساناها و هوش مصنوعی میباشند و تاکید داشت که کشور ویتنام جهت تامین مواد معدنی،یکی از منابع حیاتی جهان به شمار میرود.

این کشور دومین ذخایر مواد معدنی کمیاب جهان را دارد که از آن در ساخت خودروهای الکتریکی و توربین های بادی استفاده میشود.

در این نشست تجاری ، برنامه های آمریکا برای تقویت طرح ایالات متحده جهت ارتقای نقش ویتنام در بخش‌های مختلف صنعت ریزتراشه به عنوان بخشی از استراتژی گسترده واشنگتن برای کاهش خطر اتکا به چین ازجمله محدودیت‌های تجاری و تنش‌ها پیرامون تایوان مورد بحث قرار گرفت.

یکی از قراردادهای جدیدی که کاخ سفید در این نشست از آن رونمایی کرد شامل برنامه های مایکروسافت جهت توسعه هوش مصنوعی مولد متناسب با بازارهای نوظهور ویتنام میباشد. 
 

منبع:

تازه ترین ها
گسترش
1405/07/06 - 12:28- آسیا

گسترش چتر امنیت سایبری پلیس فیلیپین بر سر مدارس

پلیس ملی فیلیپین، کمپین امنیت سایبری را به مدارس و روستاها گسترش داد.

گسترش
1405/07/06 - 12:12- هوش مصنوعي

گسترش هوش مصنوعی فیزیکی در عربستان

شرکت‌های اِشلون و اپلاید اینتویشن برای گسترش هوش مصنوعی فیزیکی در سراسر عربستان با یکدیگر مشارکت کردند.

اندونزی
1405/07/06 - 12:01- آسیا

اندونزی کنوانسیون سازمان ملل علیه جرایم سایبری را امضا کرد

اندونزی کنوانسیون سازمان ملل متحد علیه جرایم سایبری را به عنوان مهم‌ترین ابزار مبارزه با جرایم دیجیتال در یک نسل اخیر امضا کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.