about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

شیوع ویروس کرونا برگزاری رزمایش سالانه امنیت سایبری ارتش هند را متوقف نکرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ ارتش هند با وجود آماده‌سازی برای مقابله با بحران کووید-19 در حال اجرای یک رزمایش امنیت سایبری با هدف ارزیابی آمادگی عملیاتی خود در حوزه سایبری است.

راجش پانت (Rajesh Pant)، هماهنگ کننده امنیت سایبری ملی هند (NCSC) در مصاحبه اخیر خود با «Economic Times» گفت که تقریباً 4000 پورتال کلاهبرداری مربوط به كروناویروس به‌وسیله مجرمان سایبری و سازمان‌های مافیایی در سراسر جهان طی 2 ماه گذشته ایجاد شده است.

ارتش این کشور در ماه مارس 2020 ادعا کرد که کمپین‌های هدفمندی با محوریت ویروس کرونا در چند هفته گذشته از سوی مخالفان هند برای به خطر انداختن ایمیل‌ها یا حساب‌های دیگر و آلوده کردن دارایی‌های رسمی یا شخصی فناوری اطلاعات پرسنل دفاعی راه‌اندازی شده‌اند.

منابع ارتش در گفتگو با وبگاه تخصصی «ThePrint» اعلام کردند که رزمایش سالانه به ارزیابی آمادگی دفاعی امنیت سایبری ارتش، امنیت داده‌ها و سیاست‌های امنیتی سایبری موجود ارتش کمک خواهد کرد.

یک منبع ارتش هند اظهار داشت :

«هدف این رزمایش، کشف آسیب‌پذیری‌های شبکه و انجام اقدامات اصلاحی است. به‌طور کلی، این تمرین به بازنگری روش‌های موجود، بررسی حل شدن مشکلات گزارش شده و انجام نظارت‌های بیشتر برای تأمین امنیت زیرساخت‌های سایبری نیروها کمک خواهد کرد.»

به گفته منابع، در حالیکه مقدمات این تمرین از ماه گذشته آغاز شده است، احتمالاً تا ماه نوامبر امسال به پایان می‌رسد و پس از آن گزارش نهایی تهیه خواهد شد. این رزمایش سال گذشته نیز انجام شد.

رزمایش برای ارزیابی آگاهی سایبری

منابع دفاعی گفتند که درکل تمرینات امنیت سایبری برای ارزیابی آگاهی سایبری و اقدامات احتیاطی انجام شده به‌وسیله هر فرد در این سرویس جدا از تقویت شبکه‌های خدماتی در مقابله با حملات سایبری است. این حملات شامل حملات فیشینگ یا انکار سرویس (DDoS) هستند که تلاشی مخرب برای مختل کردن ترافیک عادی یک سرور، شبکه یا سرویس هدف یا احاطه زیرساخت با طغیان ترافیک اینترنتی محسوب می‌شوند.

براساس گزارش منتشر شده در ماه فوریه امسال از سوی «Subex»، یک شرکت مستقر در بنگالورو و ارائه دهنده تجزیه و تحلیل به ارائه دهندگان خدمات مخابراتی و ارتباطی، هند به مدت 3 ماه در سال 2019 با بیشترین حملات سایبری در جهان روبرو شد.

در این گزارش آمده است :

«در حالیکه ایالات متحده در سال 2019 بیشترین هدف حمله سایبری بوده، هند در ماه‌های آوریل، می و ژوئن همان سال رتبه برتر را در اختیار داشته است.»

وبگاه تخصصی ThePrint پیشتر گزارش داده بود که ارتش هند سال گذشته با 23 حمله سایبری روبرو بوده است. دی‌بی شکاتکار (D.B. Shekatkar)، رئیس اندیشكده مركز دانش بنیان هند گفته بود كه در سال‌های آینده شاهد افزایش حملات سایبری از طرف مخالفان هند خواهیم بود و این امر می‌تواند مرگبارتر از حملات تروریستی باشد و تسهیلات هسته‌ای، سیستم کنترل ترافیک هوایی، شبکه برق یا حتی ماشین آلات جنگی را در طول جنگ تحت تأثیر قرار دهد و از کار بیندازد.

منبع:

تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.