برگزاری رزمایش امنیت سایبری هند و سنگاپور
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ تیم واکنش اضطراری رایانهای هند (CERT-In) و آژانس امنیت سایبری سنگاپور (CSA) اخیراً با موفقیت رزمایش امنیت سایبری «Synergy» را برای 13 کشور طراحی و اجرا کردند. این ابتکار بخشی از گروه کاری انعطافپذیری-ابتکار ضد باجافزار بینالمللی است که از سوی هند و تحت رهبری دبیرخانه شورای امنیت ملی (NSCS) رهبری میشود.
موضوع این تمرین، ایجاد انعطافپذیری شبکه برای مقابله با حملات باجافزاری بود. سناریوی رزمایش از حوادث سایبری واقعی گرفته شده که در آن یک حادثه باجافزاری در سطح داخلی (تأثیر محدود) به یک بحران امنیت سایبری جهانی افزایش مییابد. براساس یک بیانیه مطبوعاتی، هدف خاص این تمرین ارزیابی، اشتراکگذاری و بهبود راهبردها و شیوهها در بین کشورهای عضو برای ایجاد انعطافپذیری شبکه در برابر حملات باجافزاری و اخاذی سایبری بود.
تمرین Synergy بهوسیله تیم واکنش اضطراری رایانهای هند روی پلتفرم شبیهسازی تمرین خود میزبانی شد. هر ایالت بهعنوان یک تیم ملی مدیریت بحران، متشکل از سازمانهای دولتی مختلف از جمله تیمهای واکنش اضطراری رایانهای ملی، سازمانهای مجری قانون (LEA)، وزارتخانههای فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) و آژانسهای امنیتی، شرکت کرد. این رزمایش در تحقق اهداف خود موفقیتآمیز بود و بینشهایی را برای هماهنگی و همکاری بهتر بین کشورهای عضو طرح ابتکاری ضدباجافزار (CRI) برای ایجاد انعطافپذیری شبکه و مقابله با حملات باجافزاری ارائه کرد.
تیم واکنش اضطراری رایانهای هند در سال 2004 بهوسیله وزارت فناوری اطلاعات راهاندازی شد و در حال حاضر زیر نظر وزارت الکترونیک و فناوری اطلاعات (MeitY) اداره میشود. این تیم هندی به حوادث امنیت سایبری پاسخ و آسیبپذیریهای شبکه را گزارش میدهد و شیوههای امنیتی موثر فناوری اطلاعات را در سراسر کشور تقویت میکند. طبق مفاد قانون اصلاح فناوری اطلاعات 2008، تیم واکنش اضطراری رایانهای هند مسئول نظارت بر اجرای این قانون است.
آژانس امنیت سایبری سنگاپور که در سال 2015 تأسیس شد، به دنبال حفظ امنیت و امنیت فضای سایبری کشور برای تقویت اقتصاد دیجیتال و محافظت از شیوه زندگی دیجیتال آن است. این سازمان نظارت بر عملکردهای امنیت سایبری ملی را حفظ و با سرنخهای بخش برای محافظت از زیرساختهای اطلاعات حیاتی سنگاپور کار میکند. آژانس امنیت سایبری سنگاپور همچنین با سهامداران مختلف برای افزایش آگاهی امنیت سایبری، ایجاد یک اکوسیستم امنیت سایبری پر جنب و جوش با پشتیبانی نیروی کار قوی، پیگیری مشارکتهای بینالمللی و هدایت برنامههای ظرفیتسازی امنیت سایبری منطقهای تعامل میکند.
آژانس امنیت سایبری سنگاپور اخیراً اعلام کرد که فراخوان صنعت امنیت سایبری برای نوآوری 2022 (CyberCall 2022) را راهاندازی کرده است. از شرکتهای امنیت سایبری دعوت میشود تا در CyberCall شرکت کنند تا راهحلهای نوآورانه برای مقابله با چالشهای امنیت سایبری ایجاد کنند. CyberCall امسال به دنبال راهحلهایی در هوش مصنوعی (AI) برای امنیت سایبری، امنیت ابر، امنیت فناوری عملیاتی (OT) / اینترنت اشیا (IoT) و فناوریهای افزایش دهنده حریم خصوصی است.
کارشناسان معتقدند که امنیت سایبری با اتکای بیشتر جهان به فناوری، نقش مهمی را ایفا میکند. امنیت سایبری ستون فقرات یک جامعه دیجیتالی قوی را تشکیل میدهد و یک محیط قابل اعتماد لازم برای رشد تحول دیجیتال و اطمینان لازم برای پیشبرد پذیرش دیجیتال را فراهم میکند. همزمان، قابلیت قوی سایبری از اقتصاد در برابر خسارات ناشی از جرایم سایبری محافظت و قابلیت اساسی برای رشد بخش فناوری دیجیتال در حال ظهور را ایجاد میکند.
گزارشها نشان میدهد که اندازه بازار جهانی امنیت سایبری در سال 2020 به 197.36 میلیارد دلار میرسد و پیشبینی میشود تا سال 2030 با افزایش نرخ رشد مرکب سالانه (امنیت سایبری) 9.5 درصدی از سال 2021 تا 2030 به 478.68 میلیارد دلار برسد.