برگزاری بزرگترین رزمایش سایبری پنتاگون
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان به نقل از پایگاه خبری فرماندهی سایبری آمریکا؛ فرماندهی سایبری آمریکا رزمایش سایبری CYBER FLAG 21-1 که بزرگترین رزمایش سایبری این سازمان تا به امروز بود را برگزار کرد.
بیش از 200 کارشناس سایبری از 23 کشور در پایگاه مشترک سافولک (Joint Base Suffolk) واقع در ایالت ویرجینیای آمریکا از 15 تا 20 نوامبر در این رزمایش تواناییهای دفاع سایبری خود را محک زدند. آمریکا و متحدانش در این رزمایش به دنبال تقویت قابلیتهای خود برای شناسایی، همگامسازی و پاسخگویی به فعالیتهای مخرب سایبری بودند.
تیمهای دفاع سایبری کانادا، دانمارک، استونی، فرانسه، آلمان، لیتوانی، نروژ، هلند، لهستان، سوئد، بریتانیا و چند کشور دیگر در این رزمایش شرکت کردند. چهارده کشور بهصورت حضوری شرکت کردند و چند کشور دیگر از محیط آموزشی سایبری فرماندهی سایبری آمریکا استفاده کردند.
الیزابت فو (Elizabeth Phu)، مدیر اصلی سیاستهای سایبری دفتر وزیر دفاع گفت:
تهدیدات حوزه سایبری هیچ مرز جغرافیایی ندارند، بنابراین تهدیدات سایبری که بتوانند کشوری را تهدید کنند، میتواند بهراحتی به کشور دیگری سرایت کنند.
وی افزود:
برای آمریکا مهم است که بهطور مداوم با شرکا و متحدان خود آموزش ببیند. درک چگونگی واکنش آنها به تهدیدها به آمریکا کمک میکند تا از واکنشهای ترکیبی و مشترک بهتر استفاده کند. ما نمیتوانیم بهتنهایی با تمام تهدیدات سایبری مقابله کنیم.
دکتر توماس داوم (Thomas Daum)، رئیس سرویس دامنه اطلاعات سایبری آلمان هم که به همراه 10 کارشناس آلمانی در این رزمایش حضور یافته بود گفت:
این نوع تمرین بینالمللی بهویژه در حوزه دفاع سایبری مهم است، زیرا همه ما ابزارهای مختلف و رویههای متفاوتی داریم و همچنین همه ما درک متفاوتی از دیدگاه عملیاتی یک مهاجم داریم؛ بنابراین اشتراکگذاری این دیدگاهها مهم است، زیرا همه با تجربهای بیشتر ازآنچه واردشدهاند، این رزمایش را ترک خواهند کرد و با تأمین امنیت سیستمهای ملی خود، به نفع آینده عمل خواهند کرد.
در روز پایانی رزمایش هم شرکتکنندگان و ناظران در یک جنگ استراتژیک سایبری شرکت کردند که بر همگامسازی سیاستها، برنامهها و توسعه نیروها در این درگیری سایبری متمرکز بود.