برگزاری برنامه آگاهی سایبری در هند
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ به گفته کارشناسان، در برنامه «Cyber Jagrukta Diwas»، سازماندهی شده بهوسیله مرکز توسعه مهارت و برنامه ریزی شغلی، کالج زنان، دانشگاه مسلمان علیگر (Aligarh Muslim)، برای آگاه کردن دانشجویان در مورد جرایم و حملات سایبری در هند برگزار شد.
موضوعات مختلف مربوط به امنیت سایبری از جمله امنیت مرورگر و دسکتاپ، ایمنی در برابر حملات بدافزار و کلاهبرداری سایبری و شناسایی برنامههای جعلی در این برنامه مورد بحث قرار گرفت.
سخنران مهمان، اسد مالک (Asad Malik)، دپارتمان علوم کامپیوتر «AMU»، راههای حفظ بهداشت سایبری و ایمن نگه داشتن دستگاهها از جمله تلفنهای همراه، رایانهها، تبلتها و شبکههای داده را در برابر انواع تهدیدات مورد بحث قرار داد.
وی با شرکت کنندگان در مورد مفهوم «Juice jacking» و حملات احتمالی آن، انواع کلاهبرداریها مانند کلاهبرداری رمز عبور یکبار مصرف (OTP)، استفاده از ایمیلهای جعلی و پیامهای واتسآپ، مراقبت از مشتری جعلی و شمارههای رایگان و فرصتهای شغلی جعلی به بحث و گفتگو پرداخت و در مورد نحوه گزارشدهی آنلاین و تلفنی جرایم سایبری برای آنها توضیح داد.
مسعود علوی (Masud Alvi)، مدیر مسئول مرکز، بر اهمیت گسترش آگاهی تأکید کرد و گفت که امنیت سایبری یک مسئولیت مشترک است. علوی اظهار داشت که برای حفظ امنیت دستگاهها، شبکه و دادهها باید به طور منظم بررسی بهداشت سایبری انجام شود.
پیش از این، مشاور دانشجویی سمرین حسن خان (Samreen Hasan Khan)، سخنران مهمان، بر لزوم آگاهی از انواع جرایم سایبری مرتبط با زنان و راههای بررسی آنها از طریق گزارش و تشکیل پرونده جرایم و کلاهبرداریهای آنلاین در دولت پورتال هند تاکید کرد.
او همچنین این برنامه را اجرا کرد. بیش از 100 دانشجوی ثبتنام شده در مرکز در جلسه آگاهی سایبری شرکت کردند.