about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

اولین اجلاس امنیت سایبری آفریقا در توگو برگزار شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ کارشناسان معتقدند که آفریقا از نظر اتصال به اینترنت به طور تصاعدی در حال رشد است اما در عین حال از امنیت سایبری عقب است.

این یک نگرانی بزرگ است و موضوع اصلی اولین اجلاس امنیت سایبری آفریقا بود که این هفته در لومه (Lomé) پایتخت توگو برگزار شد.

جیبوتا والیبا (Gbota Gwaliba)، مدیر آژانس ملی جرایم سایبری توگو، توضیح داد :

«ما مانند افرادی هستیم که پیوست‌هایی را در شرکت‌ها مانند فیشینگ و باج‌افزار دریافت می‌کنند. ما نیز جرایم سایبری داریم.»

برخورد با مجرمان سایبری مستلزم هزینه است، اما فرصت‌هایی نیز ارائه می دهد. بازار امنیت سایبری آفریقا به رشد خود ادامه می‌دهد و تخمین زده می‌شود که بین سال‌های 2017 تا 2020 از 1.45 میلیارد دلار به بیش از 2.54 میلیارد دلار رسیده است.

اوآنیلو مدیهان فاگلا (Ouanilo Medehan Fagla)، مدیر کل آژانس امنیت سیستم‌های اطلاعاتی (ANSSI) بنین (Benin) اظهار داشت که این فرصتی برای توسعه مهارت‌ها با هدف اطمینان از تداوم کسب و کار و در نهایت کارآمدی هر چه بیشتر است.

به گفته کارشناسان، در میان ابزارهای ارائه شده برای تقویت امنیت سایبری در آفریقا، بیانیه لومه یک سند سیاسی است که مانند موارد دیگر، متعهد به ایجاد چارچوب قانونی و نظارتی خاص و تقویت همکاری آفریقا در امنیت سایبری است.

سینا لاوسون (Cina Lawson)، وزیر اقتصاد دیجیتال توگو، توضیح داد :

«ما باید چارچوبی برای مبارزه مؤثر با جرایم سایبری و ترویج فرهنگ امنیت سایبری، از جمله ایجاد و عملیاتی کردن ادارات، آژانس‌ها و تیم‌های اختصاص داده شده به امنیت سایبری ایجاد کنیم.»

دولت توگو و کمیسیون اقتصادی سازمان ملل متحد برای آفریقا، با گرد هم آوردن شخصیت‌هایی از بخش‌های دولتی و خصوصی در مورد مسائل امنیت سایبری، امیدوار هستند که یک چشم‌انداز جهانی از این اکوسیستم داشته باشند.

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.