about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت امنیت سایبری «BI.ZONE» و اسبربانک روسیه آموزش آنلاین امنیت سایبری برگزار می‌کنند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ خبرگزاری تاس در گزارشی از برگزاری آموزش آنلاین امنیت سایبری در روسیه خبر داد. 

این طرح بین‌المللی که سایبرپالیگون (Cyber Polygon) نام‌گرفته، قرار است 8 ژوئیه توسط اسبربانک برگزار گردد.

سازمان‌ها و مؤسسات دولتی کشورهای مختلف در این رویداد توانایی‌های خود در مقابله با حملات سایبری را محک زده و تجارب موفقشان را به یکدیگر انتقال می‌دهند. 

شرکت‌کنندگان به بررسی آسیب‌پذیری‌ها، دفع حملات سایبری، تحقیق روی حملات انجام‌شده و جمع‌آوری اطلاعات مربوط به حمله و انتقال آن به سازمان‌های انتظامی خواهند پرداخت. 

طبق گزارش تاس، ولادیمیر پوزنر (Vladimir Pozner)، خبرنگار روس و نیک گوینگ (Nik Gowing)، خبرنگار بی‌بی‌سی نیز در این رویداد درخصوص انتشار اخبار جعلی به بحث و تبادل‌نظر خواهند پرداخت. این دو کارشناس تأثیر فیک نیوز بر کسب‌وکار و راهکارهای مقابله با آن را بررسی خواهند کرد.

کارشناسان اسبربانک در این خصوص اعلام کردند:

دروغ‌پراکنی در اینترنت طی سال‌های اخیر به مسئله بسیاری مهمی تبدیل‌شده است. رهبران کشورها آن را موردبحث قرار داده و در برخی کشورها من‌جمله روسیه قوانین خاصی در مورد آن تصویب می‌شود. شبکه‌هایی مثل فیس بوک، توییتر و گوگل با آن مقابله می‌کنند. فیک نیوز خسارت جدی به اقتصاد جهانی وارد می‌کند و طبق برآوردهای انجام شده، در سال 2019 خسارات جهانی ناشی از آن 78 میلیارد دلار بوده است. 

براساس گزارش تاس، سایبرپالیگون با شبیه‌سازی صحنه نبرد سایبری به دنبال ارتقاء امنیت سایبری بین‌المللی و افزایش همکاری‌ها در مبارزه با تهدیدات سایبری است.

این رویداد طرح رسمی مرکز امنیت سایبری شرکت روسی «BI.ZONE» است که توسعه‌دهنده راهکارهای امنیت سایبری و محصولات پیشرفته بوده و به حفاظت از زیرساخت‌های فناوری اطلاعات می‌پردازد. 

 

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.