about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

رئیس پلیس فتا خوزستان بر ارتقاء دانش سایبری و سواد رسانه‌ای به منظور پیشگیری از گرفتار شدن در دام کلاهبرداران و مجرمان سایبری تاکید کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ سرهنگ علی حسینی امنیت هموطنان را مهم‌ترین مسئله برای پلیس عنوان کرد و گفت در نظام جمهوری اسلامی ایران نیز نیرو‌های انتظامی در هر جایگاهی جان خود را برای حفظ این امنیت در طبق اخلاص می‌گذارند، بطوریکه در این راه شهدا و جانبازان زیادی تقدیم شده است.سواد رسانه‌ای

وی افزود: توصیه‌ها و هشدار‌هایی که پلیس ارائه می‌کند، صرفا برای حفظ امنیت مردم است و انتظار می‌رود برای ارتقاء امنیت در فضای مجازی و پیشگیری از گرفتار شدن در دام کلاهبرداران به توصیه‌ها را جدی بگیرند.

سرهنگ حسینی بر ارتقاء دانش سایبری و سواد رسانه‌ای تاکید کرد و ادامه داد: خانواده‌ها باید بر فعالیت فرزندان در فضای مجازی همانند دوستی‌ها و روابط اجتماعی آن‌ها در فضای واقعی نظارت داشته باشند تا از گرفتار شدن در دام کلاهبرداران و سودجویان پیشگیری کرده و به کاهش جرائم سایبری کمک کند.

رئیس پلیس فتا خوزستان می‌گوید: در دنیای امروزی و به ویژه شیوع بیماری کرونا باعث افزایش فعالیت کودکان و نوجوانان در فضای مجازی و استفاده آن‌ها از گوشی‌های هوشمند شد، بطوریکه اطلاعات فضای مجازی آن‌ها از والدین بیشتر و به تبع آن نیز آسیب‌های این حوزه شده است.

این مقام انتظامی از تلفن همراه به عنوان ابزار شیطانی در دست انسان‌ها یاد کرد و گفت: باید فرهنگ استفاده صحیح از تکنولوژی و فرصت پیش آمده برای ارتقاء توان علمی و اجتماعی خود استفاده کنیم، اما فرهنگ سازی شکل نگرفته و زیرساخت‌های فرهنگی ایجاد نشده است و از بعد منفی آن استفاده می‌کنیم و با مشکلات خاص در این رابطه مواجه می‌شویم.

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.