about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

بروز اختلال 6 ساعته در سرورهای شرکت ایر ایندیا

سرورهای شرکت هواپیمایی هندی ایر ایندیا، پس از یک اختلال 6 ساعته در سراسر جهان، به حالت عادی بازگشت.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ آژانس خبری «ANI»، اخیراً طی گزارشی اعلام کرد که سرورهای شرکت هواپیمایی ایر ایندیا (Air India) در کشور هند و سایر نقاط جهان، روز شنبه، 27 آوریل، دچار اختلال شدید شده است.

این اختلال که از ساعت 3:30 دقیقه بامداد آغاز شد، برای ساعت‌ها پرواز هزاران مسافر را در فرودگاه‌های سراسر جهان با تأخیر مواجه کرد. این حادثه، سبب واکنش شدید بسیاری از مسافران این شرکت هوایی در توییتر و دیگر رسانه‌های اجتماعی شد.

همین امر، موجب انتشار اعلامیه‌ای ازسوی شرکت یادشده و تأیید رسمی صحت این خبر شد. اشوانی لوهانی (Ashwani Lohani)، مدیر شرکت هواپیمایی یادشده نیز اندکی بعد اعلام کرد که مشکل موجود در سیستم، شناسایی شده و سرور، عملیات خود را از سر گرفته است.

وی روز شنبه در این مورد گفت:

امروز بین ساعت 3:30 تا 4:30 بامداد، سامانه خدمات مسافری هواپیمایی ایر ایندیا، از دسترس خارج شد و این اختلال، تا ساعت 8:45 صبح ادامه داشت. اکنون سیستم بازسازی شده است. با وجود این، ممکن است برخی پروازها با تأخیر انجام شود.

وظیفه اصلی این سامانه -که با اختلال مواجه شده بود- سامان‌دهی اطلاعات ورود مسافران، زمان‌بندی پروازها و ردیابی محموله‌ها بوده است.

بسیاری از متخصصان امنیت سایبری، با وجود عدم تأیید وقوع حمله سایبری ازسوی شرکت ایر ایندیا، بر این باوراند که یک عملیات هکری گسترده علیه سرورهای این شرکت، می‌تواند اصلی‌ترین دلیل وقوع چنین اختلالی باشد.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.