about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

انتشار شده در تاریخ

بروزرسانی پهپاد هرمس 900 اسرائیل

شرکت البیت سیسمتز به منظور بروزرسانی پهپادهای هرمس 900 قراردادی 20 میلیون دلاری را با مشتریان خود در آمریکای لاتین امضا کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت اسرائیلی البیت سیستمز (Elbit Systems)، در 12 آوریل 2020 اعلام کرد با 2 عدد از مشتریان خود در آمریکای لاتین قراردادی 20 میلیون دلاری امضا کرده است. هدف از این کار پشتیبانی و بروزرسانی پهپادهای هرمس 900 (Hermes 900) در 12 ماه آینده اعلام شد.

البیت سیستمز بر اساس قراردادهای یاد شده، سامانه‌های ارتباطات ماهواره‌ای، برخاستن و فرود خودمختار را در هرمس 900 ادغام می‌کند. این پهپادها دارای قابلیت پرواز در ارتفاع میانی به صورت طولانی مدت (MALE) هستند و بروزرسانی‌های یاد شده برد عملیاتی آن‌ها را به بیش از 1000 کیلومتر افزایش می‌دهد. همچنین فرود و برخاستن پهپادها را بی‌نیاز از اتصال به موقعیت‌یاب جغرافیایی (GPS) می‌کند.

پهپاد هرمس 900 اولین بار ده سال گذشته معرفی شد و هم‌اکنون تعداد بسیار زیادی از کشورها در 4 قاره مختلف از آن استفاده می‌کنند. از این پهپاد در مأموریت‌های مختلفی مانند امنیت داخلی، جستجو و نجات دریایی و «اطلاعات، نظارت، ردیابی هدف و شناسایی» (ISTAR) بهره گرفته می‌شود.

نمونه‌های فعلی هرمز توانایی پرواز به مدت 30 ساعت را حداکثر در ارتفاع 9100 متری دارند. همچنین هدف اصلی طراحی آن‌ها انجام مأموریت‌های نظارت، شناسایی و ایفای نقش به عنوان رله ارتباطی است. فاصله میان دو بال این پهپاد به 15 متر می‌رسد و 970 کیلوگرم وزن دارد. همچنین می‌تواند تا 300 کیلوگرم بار را با خود حمل کنند. این جنگ‌افزار به حسگرهای مختلفی مانند الکترونوری/مادون‌قرمز (electro-optical/infrared)، رادار دیافراگم مصنوعی/ نشانه‌گیری هدف متحرک زمینی، ارتباطات، جنگ الکترونیک و مافوق صوت مجهز است.

منبع:

تازه ترین ها
توسعه
1405/08/02 - 15:10- هوش مصنوعي

توسعه ابزار هوش مصنوعی پزشکی توسط مایکروسافت

مایکروسافت ابزار هوش مصنوعی‌ای توسعه داده است که می‌تواند؛ مانند یک پزشک، به‌صورت مرحله‌به‌مرحله تشخیص دهد.

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۵ سال در یونان

یونان ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال تصویب کرد.

تقلای
1405/08/02 - 14:37- آسیا

تقلای امارات برای پیشبرد دفاع سایبری باوجود شکاف‌های نظارتی

شرکت امنیت سایبری سیسکو اعلام کرد که پیشرفت دفاع سایبری در امارات وجود دارد، اما همچنان شکاف‌هایی در زمینه دید و هماهنگی دیده می‌شود.