about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

برنامه ویژه انویدیا برای فناوری تایتان اکس

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ به نظر می‌رسد که شرکت انویدیا قصد دارد تا فناوری تایتان اکس خود را به‌جای استفاده از عرضه‌کنندگان کارت‌های گرافیکی، از طریق کانال‌های مشارکتی به بازار عرضه کند.

سیاست‌های اجرایی شرکت‌های تولیدکننده پردازنده‌های گرافیکی برای سال‌های متوالی بر روی همکاری با شرکت‌های متفاوت برای عرضه کارت‌های گرافیک بوده است.

بااین‌وجود به نظر می‌رسد که انویدیا قصد دارد تا این ساختار را دستخوش تغییر کند و جدیدترین فناوری این شرکت یعنی تایتان اکس، با مشارکت این دسته از شرکت‌ها عرضه نخواهد شد.

 پیش‌بینی می‌شود که تایتان اکس نخستین عرضه خود را در ماه نوامبر در کشورهایی مانند ژاپن، تایوان و چین تجربه کند ولی این بار دیگر از عرضه این کارت گرافیکی تحت نام برندهای مطرح تایوانی خبری نخواهد بود.

این امر موجب شده است تا شرکت‌هایی مانند ایسوس، ام‌اس‌آی، گیگابایت و... عملکرد انویدیا را موردانتقاد قرار داده و آن را سوءاستفاده حرفه‌ای بدانند.

آن‌ها معتقدند که انویدیا قصد دارد تا از بازاری که آن‌ها در طول سالیان متوالی برای کارت‌های گرافیکی ایجاد کرده‌اند استفاده کرده و آن‌ها را به‌عنوان شرکای قدیمی در عرضه کنار بگذارند.

شایان‌ذکر است که انویدیا هنوز نسبت به این موضوع عکس‌العمل خاصی نشان نداده است.

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.