about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

برنامه های مخفی آمریکا برای مقابله با چین

راهبرد دفاعی جدید ایالات متحده آمریکا، احتمالاتی را در مورد برخورد این کشور با اقدامات سایبری چین، در آینده ای نزدیک مطرح کرده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ وبگاه «AXIOS»، اخیرا در مقاله ای به بررسی احتمالات موجود در مورد راهبرد آمریکا برای مقابله با چین پرداخته است. بر اساس این گزارش، واشنگتن در قبال اقدامات سایبری مخرب پکن علیه خود، اطلاعات جدیدی در مورد اقدامات خصمانه چین در قبال بخش خصوصی و دولتی آمریکا منتشر خواهد کرد.

کاخ سفید در نظر دارد اطلاعات جدیدی در مورد اقدامات خصمانه چین علیه بخش خصوصی و دولتی آمریکا، منتشر کند و بر اساس آن به اقدام متناسب بپردازد.

بر اساس اظهارات یک مقام مسئول دولت ایالات متحده، مقامات دولتی آمریکا در آینده به افشای اقدامات خرابکارانه چین در حوزه حملات سایبری، تاثیرگذاری بر انتخابات و مصادیق جنگ صنعتی، مثل نقض مالکیت معنوی، خواهند پرداخت.

این منبع آگاه، به خبرنگار وبگاه یاد شده گفت:

ما در نظر داریم که نحوه نفوذ چین و اقداماتی که برای مقابله با آن انجام داده ایم را اعلام کنیم.

هیچ یک از مقامات دولتی، علت اتخاذ این تصمیم را در مقطع کنونی، توضیح نداده اند. بر اساس گزارش های امنیتی منتشر شده در سال های اخیر، دولت چین مدت ها است که از دشمنان سایبری و تجاری ایالات متحده به شمار می رود. 
 

تازه ترین ها
قانون
1405/06/22 - 16:21- آسیا

قانون توسعه‌یافته جاسوسی کره جنوبی اجرایی می‌شود

قانون توسعه‌یافته جاسوسی کره جنوبی، هم‌زمان با تلاش‌ها برای حفاظت از فناوری تراشه، اجرایی می‌شود.

تصویب
1405/06/22 - 15:08- آسیا

تصویب بیانیه دهلی‌نو توسط کشورهای عضو بریکس

کشورهای عضو بریکس در هجدهمین اجلاس سران این گروه، بیانیه دهلی‌نو را تصویب کردند.

ارسال
1405/06/22 - 14:34- آمریکا

ارسال اخطاریه به یوتیوب توسط دفتر دادستانی کل اتحادیه برزیل

دفتر دادستانی کل اتحادیه برزیل با ارسال اخطاریه به یوتیوب، خواستار حذف ویدیوهای آواتار هوش مصنوعی شد.