برنامه نیروی زمینی آمریکا برای به کارگیری هوش مصنوعی
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ بر اساس گزارش سین کیمونز (Sean Kimmons)، نویسنده خبرگزاری نیروی زمینی آمریکا، رهبران نیروی زمینی آمریکا، به تازگی شیوهی ادغام سامانههای هوش مصنوعی در فعالیتهای ارتش را شرح دادند.
کارگروه هوش مصنوعی نیروی زمینی (Army Artificial Intelligence Task Force)، به منظور افزایش سرعت پاکسازی امنیتی و تحلیل تصاویر برای فعالیتهای نظامی، از چند ماه قبل چندین پروژه آزمایشی را شروع کرد.
اقدامات بالا میان 2 منطقهی مرکزی ملی (National Capital Region) و مرکز مهندسی روباتیکی ملی دانشگاه کارنگی ملون تقسیم شده بود تا به توسعه فعالیتهای هوش مصنوعی در سرتاسر وزارت دفاع سرعت بدهند. یکی از پروژههای یاد شده، همکاری با گروه تجزیهوتحلیل نیروی زمینی (Army Analytics Group)، با استفاده از دادههای کارمندان بود تا بتوان با سرعت بیشتری خطرات پاکسازی امنیتی را برای نیروهای تشخیص داد.
سرتیپ متئو ایسلی (Matthew Easley)، مدیر کارگروه یاد شده گفت:
الگوریتم مذکور به منظور افزایش سرعت فرآیند مدیریت خطر از ابزارهای یادگیری ماشینی استفاده میکند. این مسئله باعث میشود تا نیروها بتوانند بهتر و سریعتر تصمیمگیری کنند.
ایسلی شرح داد، کارگروه یاد شده، به عنوان بخشی تازه تأسیس در فرماندهی آینده نیروی زمینی (Army Futures Command)، در حال برنامهریزی است تا با همکاریهای دانشگاهی و صنعتی، دیگر فناوریهای هوش مصنوعی را گسترش دهد. در نیمی از پروژههای این کارگروه، حدود 16 نفر فعال هستند.
کارگروه مذکور همچنین با مرکز جدید هوش مصنوعی مشترک (Joint Artificial Intelligence Center)، آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی زمینی فرماندهی توسعه قابلیتهای مبارزه نیروی زمین و چندین سازمان وابستهی دیگر به وزارت دفاع، همکاری نزدیک دارد.
مرکز جدید هوش مصنوعی مشترک، با توجه به راهبردهای پنتاگون متعدد شده است که چشمانداز مشترکی را قابلیتهای هوش مصنوعی ایجاد کند.
آزمایشگاه نیروی زمینی مدتی قبل اعلام کرد قراردادی 5 ساله به ارزش 72 میلیون دلار را در زمینه هوش مصنوعی با کارنگی ملون امضا کرد. هدف از این کار ایجاد و رهبری یک کنسرسیوم میان دیگر دانشگاهها است تا گروههای مختلف بتوانند بهمنظور افزایش سرعت تحقیق و توسعه با نیروی زمینی همکاری کند.
مدیر کارگروه موردبحث اعلام کرد: در سال 2020، به احتمال زیاد راههایی برای بهبود فرآیند توسعه نمونه اولیه و تجهیز نیروی زمینی شکل خواهد گرفت. در دومین پروژه، الگوریتمی آزمایش خواهد شد که میتوان داراییهای نظامی مانند تانکها را شناسایی کند. این فناوری عملکردی مشابه با ابزارهای تشخیص چهره دارد که در تلفنهای هوشمند قرار دارند.
مارک اوروات (Mark Orwat)، یکی از کارکنان مرکز جدید هوش مصنوعی مشترک توضیح داد، هماکنون بیش از 500 پروژه هوش مصنوعی در پنتاگون در حال انجام است. البته تعدادی از آنها به صورت مستقیم به سرمایهگذاری روی سامانههای هوش مصنوعی مربوط نمیشوند؛ بلکه اطمینان حاصل میکنند که این وزارت خانه از حجم دادههای مناسبی برای فناوری بالا برخوردار است. برای مثال تجهیزات آینده به حسگرهای بیشتری مجهز خواهند شد و زمانی که سربازی کلاه لباس خود را بر سر میگذارد، ویدئوهایی باکیفیت بسیار بالاتر به مرکز فرماندهی ارسال میشود.
اوروات توضیح داد، مغز انسان بسیار توانمند است و تنها با دیدن یکشی در یک نوبت میتواند آن را تشخیص دهد؛ اما الگوریتمهای یادگیری ماشینی برای این کار باید با چند میلیون تصویر آموزش ببینند. همچنین با وجود این که هوش مصنوعی نمیتواند همکاری بهترین تصمیمگیری را ارائه دهد؛ اما با بیان احتمالات بیشتر، امکان عملکرد بهتر را فراهم میآورد. برای مثال مردم بهترین پاسخ را میخواهند؛ اما هوش مصنوعی با اطمینان 80 درصد پاسخ میدهد.