برنامه معین تیمهای مأموریت سایبری نیروی دریایی و زمینی آمریکا
به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ نیروی زمینی و دریایی آمریکا این نیروهای مأموریت سایبری (CMF) را برای حفاظت از شبکههایشان تربیتکردهاند. بن تیسدیل (Ben Tisdale)، رئیس فرماندهی سایبری ناوگان نیروی دریایی ایالاتمتحده، گفت: «تمامی 40 تیم مأموریت سایبری نیروی دریایی تا اکتبر سال گذشته به توان عملیاتی کامل (FOC) رسیدهاند، همانطور که فرماندهی سایبری آمریکا یک سال پیشازتاریخ تعیینشده آن را مشخص کرده بود. این بدان معناست که تمام تیمهای نیروی دریایی اکنون قادر به انجام عملیات با توان مأموریتی کامل هستند. تیمهای مأموریت سایبری نیروی دریایی در حال حاضر بهطور فعال در برابر چالشهای جهانی ایستادهاند. ما همچنین بر روی حفظ رفتار، آموزش، تواناییها و آمادگی عملیاتی تیمها از طریق برنامه آموزشی جامع متمرکز هستیم.»
نیروی زمینی آمریکا نیز با نتایج مشابهی گزارش داد که با برنامهریزی سالانه اکثر تیمهایش به توان عملیاتی کامل رسیدهاند. نیروی زمینی همچنین نیروهای مأموریت سایبری را در واحدهای پشتیبان به مأموریت گماشته است. این تیمهای عملیاتی در حال حاضر تحت آموزش آمادگی واحد هستند.
کتی واندرمارل (Cathy Vandermaarel)، معاون امور عمومی فرماندهی سایبری نیروی زمینی، اعلام کرد: «تیمهای اجرایی پشتیبان، در حال حاضر مأموریتهای سایبری حیاتی انجام میدهند و تا سال 2024 به توان عملیاتی کامل خواهند رسید. در پایان 11 تیم گارد ملی و 10 تیم پشتیبانی نیروی زمینی خواهیم داشت.»
افسران هر دو شاخه زمینی و دریایی آمریکا ابراز امیدواری کردهاند که موفقیت تیمهای مأموریت سایبری زمینه را برای بهبود و گسترش برنامه فراهم میسازد. با وجود تأکید تیسدیل مبنی بر اینکه نمیتواند درباره مأموریتهای خاص صحبت کند، تیمها موفقیت خودشان را گزارش میدهند.
تیسدیل اظهار داشت: «تیمهای مأموریت سایبری نیروی دریایی ایالاتمتحده در تمامی مناطق مأموریت فعالیت کرده و تخصص و راهحلهای منحصربهفردی برای مقابله با تهدیدهای سیستمهای اطلاعاتی کشور ارائه میدهند. کارکنان نیروی دریایی عملیاتهای کامل فضای سایبری را برای پشتیبانی از وزارت دفاع، فرماندهان رزمی و مناطق مأموریتی فرماندهان ناوگان انجام میدهند. قابلیت همکاری نیروی دریایی با تیمهای مأموریت سایبری، از طریق نیروی سایبری ماهر و آموزشدیده، برای حفاظت از امنیت کشور ما بسیار مهم است و در صورت نیاز پاسخی به دشمنان خواهد بود.»
واندرمارل نیز با اشاره به اثبات ارزشهای گروههای مأموریت سایبری نیروی زمینی آمریکا، گفت: «ساخت تیمهای مأموریت سایبری نباید بهعنوان یک برنامه موقت در نظر گرفته شود. آنها واحدی جدید با آرایش سایبری نسبتاً جدید در ارتش بهحساب میآیند. تیمهای مأموریت سایبری روزانه بهطور فعال در زمینه آموزشی و مأموریتهای واقعی درگیر هستند. محیط سایبری این اطمینان را میدهد که همیشه کاری مهم برای انجام دادن آنها وجود دارد و رهبری آنها سخت است زیرا هدف موفقیت مأموریتهای سربازان تشکیلدهنده این تیمهاست.»
مقامات آمریکایی معتقدند که بزرگترین چالش برای برنامه تیمهای مأموریت سایبری پیدا کردن افراد کافی برای خدمت در تمام تیمهای جدید است، حتی بااینکه وابستگی نظامی به چیزهایی مانند سیستمهای شبکه و تجزیهوتحلیل دادههای بزرگ ادامه دارد. تیسدیل ابراز داشت که برخلاف پرسنل آموزشدیده در بعضی از رشتههای نظامی که حتی بدون حضور در مبارزات جدی نیز تمرین کرده و آموزش میبینند، دفاع سایبری نیازی ضروری و بیپایان است که همیشه در معرض خطر قرار دارد.
وی افزود: «با توجه به ماهیت پویای محیط سایبری، تیمهای مأموریت سایبری ما باید تماموقت آمادگی بالایی داشته باشند. نیروی دریایی باید مطمئن شود که افراد تیمهای مأموریت سایبری از آخرین اطلاعات تهدید مطلع بوده و بهطور مستمر مهارتهای خود را برای حفظ آمادگی افزایش میدهند.»
تیسدیل خاطرنشان کرد: «ما بهطور مداوم بر آمادگی عملیاتی هر تیم نظارت داریم و راههای جدیدی برای آزمایش و بهبود توانایی آنها در دستیابی به وظایف معین پیدا میکنیم. هرروز تیمهای مأموریت سایبری نیروی دریایی در مأموریتهای واقعی یا یک محیط آموزشی شبیهسازیشده برای حفظ مهارتهایشان در بالاترین سطح ممکن حضور پیدا میکنند.»
مقامات دولتی بر این باورند که در عرض چند سال آینده، واحدهای تیمهای مأموریت سایبری قطعاً مهارت و آموزش خود را در معرض آزمون قرار میدهند. نیروی زمینی و دریایی ایالاتمتحده میتواند تمام واحدهای سایبری موظف و فعال را با برنامهای یکساله و از پیش تعیینشده بکار گیرد. این واقعیت میتواند برای واحدهای پشتیبانی و گارد ملی نیز خوب باشد، اگر آنها از همان طرح پیروی کنند.