about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

محققان بدافزاری را شناسایی کرده اند که از صفحات جعلی برای سرقت رمز‌های عبور و داده‌های بانکی استفاده می‌کند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان , محققان بدافزار جدیدی به نام Atomic Stealer را شناسایی کرده‌اند که کاربران را با نمایش یک صفحه وب جعلی برای نصب خود فریب می‌دهد و از آن‌ها می‌خواهد که اگر می‌خواهند محتوای وب‌سایت را ببینند، به آخرین نسخه کروم یا سافاری به‌روزرسانی کنند.

این برنامه مخرب با بهره‌برداری از آسیب‌پذیری‌ها و هک کردن وب‌سایت‌ها با استفاده از دستورالعمل‌های جاوا اسکریپت کار می‌کند. این برنامه در ماه اکتبر با استفاده از فناوری Block Chain شناسایی شد.

 برنامه Atomic Stealer یک صفحه وب جعلی را نمایش می‌دهد که از کاربران می‌خواهد به آخرین نسخه کروم یا سافاری به‌روزرسانی شوند و آن‌ها را به سمت به‌روزرسانی صفحاتی هدایت می‌کند که دقیقاً شبیه صفحات به‌روزرسانی واقعی کروم و سافاری هستند.

اگر کاربران به‌روزرسانی را از صفحه جعلی دانلود و نصب کنند، بدافزار اطلاعاتی مانند رمز عبور، شماره کارت اعتباری، رمز عبور Wi-Fi، ورود به وب‌سایت، اسناد، کوکی‌ها و سایر داده‌های حساس را از دستگاه‌های Windows و Mac می‌دزدد.

اطلاعات دزدیده شده توسط مجرمان سایبری از طریق کانال‌های تلگراف با مبالغ هنگفتی خریداری می‌شود.

اگر می‌خواهید از این بدافزار در امان بمانید، هر صفحه‌ای که از شما می‌خواهد مرورگر وب خود را به‌روزرسانی کنید، نادیده بگیرید و فقط از به‌روزرسانی داخلی استفاده کنید که آخرین نسخه را به‌طور خودکار دانلود می‌کند.

تازه ترین ها
تنظیم
1405/07/16 - 00:00- آمریکا

تنظیم دادخواست علیه شرکت متا توسط ایالت فلوریدا

ایالت فلوریدا از دادگاه خواست تا دستور ایجاد تغییراتی در اینستاگرام و فیس‌بوک را برای محافظت بهتر از کاربران جوان صادر کند.

تأمین
1405/07/15 - 23:29- هوش مصنوعي

تأمین مالی میلیارددلاری اسپیس‌ایکس جهت خرید تراشه‌های انویدیا

اسپیس‌ایکس برای خرید تراشه‌های انویدیا به دنبال تأمین مالی ۴۰ میلیارددلاری است.

رأی‌گیری
1405/07/15 - 23:04- آمریکا

رأی‌گیری کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا درباره آزمایشگاه‌های چینی

کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا (FCC) درباره ممنوعیت آزمایش لوازم الکترونیکی آمریکایی توسط آزمایشگاه‌های چینی رأی‌گیری می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.