about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

گزارش‌ها نشان می‌دهد برنامه آب‌وهوای اپل برخی اعداد درجه فارنهایت را به‌صورت رُند نشان می‌دهد.

به گزارش کرگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ اپل در حال بازطراحی برنامه آب‌وهوا (Weather) برای iOS 15 است که از قرار معلوم قابلیت‌های جدیدی نیز خواهد داشت. بااین‌حال، به‌نظر می‌رسد نسخه کنونی در برخی از نسحه‌های iOS مشکلی دارد که هیچ‌وقت برخی درجه‌های فارنهایت را دقیق نشان نمی‌دهد.

یکی از اعدادی که به‌درستی نشان داده نمی‌شود، ۶۹ درجه فارنهایت است که ظاهرا برنامه هواشناسی اپل در نسخه‌های اخیر iOS از ارائه آن امتناع می‌کند. افزون‌براین، اعداد ۶۵ و ۷۱ درجه فارنهایت نیز وضعیت مشابهی تجربه می‌کنند. به‌طورکلی، مشخص نیست این مشکلی نرم‌افزاری است یا جزوی از سیستم محاسباتی این برنامه.

توضیح احتمالی برای مشکل یادشده این است که اپل احتمالا اطلاعات مربوط به برنامه آب‌وهوای خود را مبتنی‌بر سانتی‌گراد تهیه و سپس آن‌ها را به فارنهایت تبدیل می‌کند. به‌عنوان مثال، ۲۰ درجه سانتی‌گراد به ۶۸ درجه فارنهایت تبدیل می‌شود؛ درحالی‌که ۲۱ درجه سانتی‌گراد به ۶۹٫۸ درجه فارنهایت تبدیل می‌شود که اپل آن را به‌صورت رُند ۷۰ درجه فارنهایت نشان می‌دهد. به‌نظر می‌رسد این برنامه با دمایی نظیر ۶۵ و ۶۷ درجه فارنهایت نیز همین روند را دنبال می‌کند؛ جایی‌که ۱۸ درجه سانتی‌گراد درحقیقت باید به ۶۴٫۴ درجه فارنهایت و ۱۹ درجه سانتی‌گراد به ۶۶٫۲ درجه تبدیل شود.

مشخص نیست چه زمانی اپل این گِردکردن اعداد را برنامه سنجش آب‌وهوا خود اعمال کرده است؛ اما گفته می‌شود نسخه‌های قدیمی‌تر سیستم‌عامل گوشی‌های هوشمند اپل همچون iOS 11.2.1 و نسخه‌های بتای iOS 15 اعداد و داده‌ها را دقیق نشان می‌دهند؛ بنابراین، ممکن است این مسئله مخصوص آخرین به‌روزرسانی اپل باشد. گفتنی است سایر منابع آب‌و‌هوایی، ازجمله دارک اسکای (Dark Sky) متعلق به اپل مشکلی در نمایش ۶۹ درجه سانتی‌گراد ندارند.

منبع:

تازه ترین ها
قانون‌گذاران
1405/05/31 - 10:12- آمریکا

قانون‌گذاران به دنبال بررسی تأثیر کاهش نیرو در آژانس امنیت سایبری آمریکا

شماری از اعضای کنگره آمریکا از یک نهاد نظارتی دولتی خواسته‌اند تأثیر کاهش نیروی انسانی در آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت را بر توانایی این سازمان برای انجام وظایف خود بررسی کند.

جاسوسی
1405/05/31 - 10:06- جرم سایبری

جاسوسی چین با استفاده از بدافزارهای مجهز به هوش مصنوعی

پژوهشگران حوزه تهدیدات سایبری از شناسایی پنج گونه بدافزار جدید و پیش‌تر مستندسازی‌نشده خبر داده‌اند که در حملات علیه نهادهای دولتی در سراسر آسیای مرکزی مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

درخواست
1405/05/31 - 09:58- آمریکا

درخواست توضیح سناتورهای آمریکایی از تیک‌تاک

دو سناتور آمریکایی در پی انتشار گزارش‌هایی درباره غیرفعال کردن عمدی برخی قابلیت‌های امنیتی تیک‌تاک برای گروهی از کاربران، از این شرکت خواستند توضیح دهد چرا این اقدامات را انجام داده است.