about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

برای اولین بار برخی برنامه‌های گرافیکی سازگار با سیستم‌عامل لینوکس با ویدوز سازگار می‌شوند. این اقدام در راستای افزایش همگرایی بین این دو سیستم‌عامل رخ می‌دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان  به نقل از زد دی نت، ساتیا نادلا مدیرعامل مایکروسافت از عرضه نسخه دوم سیستم فرعی ویندوز برای لینوکس خبر داده که از رابط‌های کاربری برنامه‌های گرافیکی لینوکس و اپلیکیشن های آن پشتیبانی می‌کند.
درعین‌حال استیو پرونووست یکی از برنامه نویسان اصلی همکار با این پروژه تصریح کرده که مایکروسافت اجرای برنامه‌های گرافیکی لینوکس را در محیط ویندوز ممکن کرده است.
پیش‌ازاین هم اجرای برنامه‌های گرافیکی لینوکس بر روی ویندوز ممکن بوده، اما این کار با دشواری و از طریق نصب برنامه‌های ثالث رخ می‌داده است و کاربران باید یک سرور نمایش ویندوز ثالث مانند VcXsrv Windows X Server را بر روی ویندوز 10 نصب می‌کردند. اما ازاین‌پس نیازی به این کار نخواهد بود.
ازجمله برنامه‌های گرافیکی لینوکس که با ویندوز سازگار می‌شود می‌توان به GIMP graphics editor، Evolution e-mail client و  LibreOffice اشاره کرد. قرار است در آینده تعداد و تنوع این برنامه‌ها بازهم افزایش یابد.

منبع:

تازه ترین ها
مرز
1405/05/31 - 07:46- امنیت سیستم عامل

مرز باریک میان جاسوسی و باج‌افزار بانکی در اندروید

محققان امنیتی معتقدند که بدافزار جدید اندروید مرز بین تروجان بانکی و جاسوس‌افزار را محو می‌کند.

حمله
1405/05/31 - 07:29- جرم سایبری

حمله سایبری به بزرگ‌ترین مرکز بهداشت کودکان کانادا

بیمارستان کودکان بیمار کانادا دوباره مورد حمله مجرمان سایبری قرار گرفت و اطلاعات کارمندان به سرقت رفت.

تأیید
1405/05/31 - 07:22- جنگ سایبری

تأیید حمله سایبری اوکراین علیه شرکت روسی Microolap

شرکت نظارت بر شبکه روسی میکرواُلَپ، حمله سایبری هکرهای طرفدار اوکراین علیه برخی سیستم‌هایش را تأیید کرد.