about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

برنامه‌های جعلی گوگل در فروشگاه ویندوزفون

 به تازگی برخی از برنامه‌های گوگل از جمله Google Hangout، Google voice، + Google، Google maps و Gmail در فروشگاه ویندوزفون با برچسب قیمت 1.99 دلار قرار داده شده است.

در حالی که برنامه قانونی جستجوی گوگل برای ویندوز با نام توسعه دهنده Google Inc منتشر شده است، تمامی این برنامه‌ها توسط Google, Inc  منتشر گردیده است.

کاملا مشخص است که کلاه برداران در اینجا برای فریب کاربران ویندوزفون برای باور کردن اینکه این برنامه ها، برنامه‌های رسمی گوگل می‌باشند، دست به کار شده اند. این برنامه‌های جعلی برای اولین بار توسط WinBeta  کشف شد.

شایان ذکر است که مایکروسافت این برنامه‌ها را از فروشگاه خود حذف کرده است. /

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.