about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

اسناد جدیدی که توسط ادوارد اسنودن منتشر شد، نشان می‌دهد که سازمان امنیت ملی آمریکا (NSA) قصد دارد با نفوذ به فروشگاه‌های اینترنتی گوگل (Google play store) و سامسونگ (Samsung app) کاربران را وادار به نصب بدافزارهایی در گوشی‌های هوشمند خود کنند.
این اسناد توسط پایگاه اطلاع‌رسانی اینترسپت (The Intercept) و شبکه کانادایی سی‌بی‌سی (CBC News) در روز پنج‌شنبه (21 می) منتشر شد. این اسناد نشان‌دهنده اقدامات و طرح‌های ایالات‌متحده و دیگر کشورهای پنج چشم (Five Eyes) یعنی کانادا، انگلیس، نیوزلند و استرالیا برای جاسوسی از کاربران است.

مأموران امنیتی درگوشی‌های هوشمند ترافیک اینترنتی از طریق بررسی پایگاه داده‌ ترافیک شبکه، کشف کردند. این پایگاه داده توسط برنامه ایکس‌کی‌اسکور (XKeyscore) ایجاد شده بود. پس‌ازاین کشف، مأموران گوشی‌های هوشمند را به‌سوی فروشگاه‌های اینترنتی هدایت کردند و اتصال این گوشی‌ها را به فروشگاه اینترنتی در دست گرفتند. با این کار مأموران توانستند بر روی گوشی‌های هوشمند بدافزار موردنظر را نصب کنند. ایکس‌کی‌اسکور یک سامانه رایانه‌ای مخفی است که توسط آژانس امنیت ملی آمریکا برای جستجو و تحلیل داده‌های اینترنتی درباره اتباع خارجی در سراسر جهان استفاده می‌شود.
نصب اینگونه بدافزارها درگوشی‌های هوشمند موجب می‌شود که ایمیل، متن‌ها، اطلاعات مرورگرها، لیست تماس‌ها، فیلم‌ها و عکس‌ها به سرقت برود، همچنین اینگونه بدافزارها موجب می‌گردد که اطلاعات غلط به گوشی ارسال شود.
نصب این بدافزارها روی گوشی‌های هوشمند یک روش بسیار مناسب و در حال افزایش برای هکرها جهت دسترسی به اطلاعات کاربران است.

 

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.