about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

رئیس اداره امنیت سایبری امارات اظهار داشت که این کشور تلاش می‌کند تا به قطب فناوری دیجیتال تبدیل شود.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ محمد الکویتی (Mohamed Al Kuwaiti)، رئیس اداره امنیت سایبری امارات، اعلام کرد که این کشور تلاش می‌کند تا به قطب فناوری دیجیتال تبدیل شود و تمرکز باید بر ایجاد فرهنگ امنیت سایبری باشد. در این خصوص مصاحبه‌ای با الکویتی صورت گرفته که به شرح زیر است :

«سؤال : مشارکت اسرائیل و امارات در امنیت سایبری را چگونه می‌بینید؟

الکویتی : گروه «I2U2» به ما بستری برای ارتباط با اسرائیل در مورد بسیاری از مسائل می‌دهد. از نقطه نظر امنیت سایبری، شرکا و نهادهای بسیاری حضور دارند که می‌توانند به ما در دستیابی به مأموریت خود برای تبدیل شدن به یک مرکز جهانی داده و فناوری کمک کنند. توافق صلح ابراهیم قطعاً فرصت بزرگی را برای اسرائیل و امارات فراهم و به اشتراک‌گذاری اطلاعات در مورد امنیت سایبری کمک می‌کند و هر 2 طرف استارت‌آپ‌هایی دارند که چشم‌اندازی مدرن و آینده‌نگرانه به ارمغان می‌آورند. دولت‌ها باید این همکاری را تشویق کنند.

سؤال : راهبرد امنیت سایبری امارات چیست؟

الکویتی : راهبرد امنیت سایبری امارات بر 5 رکن تمرکز دارد : همکاری ملی و بین‌المللی، امنیت سایبری، انعطاف‌پذیری، نوآوری و ایجاد یک کشور هوشمند سایبری. امارات متحده عربی در حال حرکت به سمت تحول دیجیتال است و همه حوزه‌ها، از هوانوردی، حمل‌ونقل، آموزش، نفت و گاز، مراقبت‌های بهداشتی تا بسیاری از زیرساخت‌های حیاتی که زندگی ما به آن‌ها وابسته است را پوشش می‌دهد. اگر بدون انجام درست آن را تغییر دهیم و به سمت دیجیتالی شدن حرکت کنیم، ریسک بسیار بزرگی کرده‌ایم.

سؤال : چشم‌انداز و اهداف امارات در مورد امنیت سایبری چیست؟

الکویتی : ما در حال برنامه‌ریزی هستیم تا امارات را به قطب داده و فناوری دیجیتال تبدیل کنیم و برای دستیابی به این هدف با نهادهای زیادی مشارکت می‌کنیم. شرکت‌های زیادی از امارات و اسرائیل در حال بررسی این فرصت‌ها هستند.

سؤال : نظر شما در مورد ضرورت آگاهی سایبری و فرهنگ بهداشت سایبری چیست؟

الکویتی : تلاش می‌کنیم فرهنگ سایبری را ارتقا دهیم. باید به دی‌ان‌ای (DNA) زندگی روزمره ما تبدیل شود. بچه‌های ما بیشتر از ما از فناوری استفاده می‌کنند. خطری که آنها می‌بینند و چشم‌انداز آن تهدید بسیار بزرگ‌تر از آن چیزی است که ما می‌بینیم. بنابراین، ما از سنین پایین با بخش‌های مختلف در زمینه آموزش فرهنگ سایبری کار می‌کنیم. یکی از آنها نبض سایبری برای کودکان از مهدکودک تا کلاس 12 است. ما با وزارت آموزش همکاری می‌کنیم تا برخی اصطلاحات سایبری را در برنامه درسی جاسازی کنیم تا بچه‌ها با کلمات کلیدی آشنا شوند.

سؤال : آیا تعداد حملات سایبری به امارات افزایش یافته است؟

الکویتی : از 20 هزار حمله سایبری در روز، امارات در حال حاضر از حدود 50 هزار حمله در روز جلوگیری می‌کند. استفاده از فناوری و هوش مصنوعی تعداد حملات را افزایش داده است. حملات بزرگی همیشه در حال وقوع هستند. هرگونه تماس ناخواسته با شبکه ما یک حمله محسوب می‌شود.

سؤال : هند و امارات چگونه در زمینه امنیت سایبری همکاری می‌کنند؟

الکویتی : تفاهم‌نامه همکاری عملیاتی در زمینه امنیت سایبری بین هند و اسرائیل امضا شده است. این رابطه در حال دستیابی به ارتفاعات جدید است و استارت‌آپ‌ها فرصت‌های جدیدتری ایجاد می‌کنند. «GITEX Global»، بزرگ‌ترین نمایشگاه فناوری جهان در ماه اکتبر امسال، گواهی بر این رابطه خواهد بود، چه هند باشد، چه اسرائیل یا کشورهای دیگر.

سؤال : امارات متحده عربی با حداکثر تهدید مواجه است؟

الکویتی : ما به کشور خاصی اشاره نمی‌کنیم. ما تهدیدات را به عوامل دولتی یا غیردولتی نسبت نمی‌دهیم، اما آنها را به عنوان تهدیداتی مانند «APT»، باج‌افزار، «DDoS» و فیشینگ در نظر می‌گیریم. هیچ انتسابی وجود ندارد. اگر شرکتی را بیاورید که ادعا کند انتساب حمله ممکن است و منشأ آن را مشخص کند، من همین الان با آن شرکت قرارداد امضا می‌کنم! هیچ‌کس از انتساب صحبت نمی‌کند. همه از حدس و گمان صحبت می‌کنند. بنابراین سعی می‌کنیم از خود دفاع کنیم. ما در تلاش‌هایمان متحد هستیم و باید مقاوم باشیم و به هم کمک کنیم. اخیراً در سازمان ملل درباره تروریسم سایبری و نحوه استفاده مضر از فناوری صحبت کردیم. همه کشورها توافق کردند که این یک شمشیر دو لبه است. بنابراین باید تمرکز بر فرهنگ سازی امنیت سایبری و گسترش آن با استفاده از فناوری و با تدوین سیاست‌ها و قوانین سایبری به نحوی مفید باشد.»

منبع:

تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.