about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

برقراری امنیت زیرساخت‌ های انتخاباتی آمریکا

یکی از مسئولان وزارت امنیت داخلی آمریکا خبر از برقراری امنیت در انتخابات آتی ایالات‌ متحده داده است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ وزیر امنیت داخلی ایالات‌متحده، خانم کریستین نیل سن «Kirstjen Nielsen»، در اجلاس امنیت سایبری واشنگتن ‌پست سال 2018 (The Washington Post's 2018 Cybersecurity Summit) طی گزارشی اظهار کرد که کلیه زیرساخت‌های انتخاباتی اعم از تجهیزات رایانه‌ای، شبکه‌های کامپیوتری و سخت‌افزارهای مورد نیاز برای برگزاری انتخابات، همگی ایمن بوده و مورد اطمینان هستند.

وی ادامه داد که در حال حاضر هیچ ردی از وجود هکرها و مهاجمان سایبری یافت نشده و سامانه های انتخاباتی در شرایطی خوبی به سر میبرند. همچنین وزارت امنیت داخلی و تهاد های اطلاعاتی ایالات متحده، روی این روند نظارات دارند.

خانم نیل سن به این موضوع اشاره کرد که ما هشدارهای لازم را صادر کردیم و ظرفیت سازی برای مقابله با تهدیدات احتمالی صورت گرفته است.

زیرساخت های انتخاباتی ایالات متحده ایمن سازی شده اند و ساز و کار های لازم برای جلوگیری از حملات سایبری اتخاذ شده است تا این دوره انتخابات با ایمنی کافی برگذار شود.

وزارت امنیت داخلی آمریکا با مقامات 50 ایالت این کشور رایزنی های لازم را انجام داده و به آنها اطمینان داده که سیستم های انتخابات از ایمنی بالایی برخوردار هستند و امکان رسوخ به آنها وجود ندارد. از سویی دیگر آنها احتمال داده اند که کشورهایی مانند روسیه، چین، ایران و کره شمالی به دنبال راهی برای نفوذ به این سامانه ها باشند.

دو سال پیش در زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده، مقامات این کشور مدعی شدند که هکر های روس به این انتخابات نفوذ کردند و 21 ایالت این کشور تحت تاثیر قرار گرفته است. اما با وجود نفوذ به سامانه ها، مقامات آمریکا اعلام کردند که تلاش های روسیه برای نفوذ موفقیت آمیز بود اما نتوانستند نتیجه انتخابات را تغییر دهند و به صورت عملی تغییر عمده ای ایجاد نماید.


 

تازه ترین ها
اهداف
1405/06/01 - 11:35- آمریکا

اهداف سرعت گیگابیتی اینترنت توسط کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا لغو شد

کمیسیون ارتباطات فدرال ایالات متحده، اهداف بلندمدت اینترنت پهن‌باند گیگابیتی دولت قبلی را رسماً لغو کرد.

طرح
1405/06/01 - 11:16- آسیا

طرح افزایش و تسریع عملکرد برای شرکت‌های کوچک و متوسط در دهلی

دهلی برنامه ظرفیت‌سازی طرح افزایش و تسریع عملکرد را برای شرکت‌های کوچک و متوسط راه‌اندازی کرد.

اندیشکده
1405/06/01 - 11:08- تروریسم سایبری

اندیشکده جعلی رژیم صهیونیستی، ابزار جدید روایت‌سازی در جنگ

رژیم صهیونیستی در تلاشی آشکار برای تأثیرگذاری بر چت‌بات‌های هوش مصنوعی، یک اندیشکده جعلی ایجاد کرد.