بررسی کتاب مقدمه ای بر امنیت سایبری: راهنمای ورود به دنیای امنیت سایبری
کتاب مقدمه ای بر امنیت سایبری سال 2021 در 310 صفحه توسط انتشارات Notion Press (نوشِن پرس) و به نویسندگی Anand Shinde (آناند شینده) هندی منتشر شد.
این کتاب برای صحبت در مورد اولین ویروس کامپیوتری، در تاریخ غوطه ور می شود و عین حال به جزئیات مربوط به آخرین تهدیدات سایبری می پردازد.
این کتاب در 4 فصل تمامی فناوری های امنیت سایبری مورد استفاده در سرتاسر جهان را پوشش می دهد. کتاب نام برده چشم انداز امنیت سایبری و روش های مورد استفاده مجرمین سایبری را برای خوانندگان تبیین می کند.
کتاب مقدمه ای بر امنیت سایبری با تاریخچه ای از اینترنت شروع می شود و سپس مطالبی مانند تولد ویروس های کامپیوتری و نحوه تکامل اینترنت در طول زمان را مورد بررسی قرار می دهد. در این کتاب موضوعاتی مانند تکنیک های متنوع مورد استفاده متخصصین امنیت سایبری برای دفاع در برابر حملات سایبری متداول نیز مورد بحث قرار گرفته است.
خوانندگان این کتاب با آخرین و جدید ترین فناوری هایی آشنا می شوند که می توان با هدف محافظت در برابر حملات سایبری مانند کلاهبرداری های فیشینگ، مهندسی اجتماعی، جعل آنلاین و... از آن ها استفاده کرد.
این کتاب برای افرادی مناسب است که قصد دارند خود را برای یک جایگاه شغلی در حوزه امنیت سایبری آماده کنند. افراد می توانند در جهت آمادگی برای مصاحبه، امتحانات و کارهای دانشگاهی مرتبط با امنیت سایبری نیز از کتاب معرفی شده استفاده کنند.
نویسنده این کتاب
آناند شینده (متولد شهر پونه هند سال 1980) یک متخصص امنیت سایبری است که ماموریت دارد با ایجاد آگاهی و کمک به مردم آن ها را در برابر هر گونه تهدید سایبری محافظت کند و دنیای سایبری ایمن تر بسازد.
علاقه او به حوزه فناوری وی را به مطالعات گسترده در مورد رایانه سوق داد. وی پیش از گذاشتن کلاه نویسندگی بر سر خود، با برخی از بزرگترین شرکت های چندملیتی در جهان همکاری می کرد.
وی علاوه بر داشتن تجربیات عملی گسترده در کار با فناوری هایی مانند امنیت نقطه پایانی، مدیریت هویت و دسترسی، امنیت موبایل، امنیت برنامه، جلوگیری از از دست دادن داده و رمزگذاری، مدارک و جوایز زیادی را در حوزه امنیت سایبری به دست آورده است.