بررسی کتاب جنگ سایبری- حقیقت، تاکتیک ها و راهبردها
در این کتاب ویژگی های کلیدی معرفی شده است که می توان با استفاده از آن ها راهبردهای دفاع سایبری را مبتنی بر نمونه های زندگی واقعی در گذشته و حال، تعریف و تعیین کرد. نحوه تاثیر گذاری فناوری های آینده بر روی کمپین های جنگ سایبری و جامعه از دیگر موضوعات مورد بحث در این کتاب می باشد.
عصر جنگ سایبری در حال حاضر به فعالیت های ما گره خورده است.
کتاب جنگ سایبری – حقیقت، تاکتیک ها و راهبردها شما را به سفری در میان انبوه حملات و تهدیدات سایبری میبرد که در دنیای امروز وجود دارند. ( دنیای هوش مصنوعی، داده های بزرگ، وسایل نقلیه خودکار، پهبادها و شبکه های اجتماعی )
دکتر چیس کانینگهام، نویسنده این کتاب، با استفاده از پیش زمینه نظامی خود، جنبه های منحصر به فرد امنیت و جنگ سایبری را به ما ارائه می کند.
وی با یک نگاه آینده نگارانه، قصد دارد افراد و سازمانها را برای دفاع هر چه بهتر از خود در جهانی که هیچ مرز یا حاشیهای وجود ندارد، آماده کند. او به ما نشان می دهد چگونه منظرسایبری در حال پیچیده تر شدن است. کانینگهام معتقد است این حوزه به سرعت نور در حال تکامل می باشد.
این کتاب نه تنها جنگ سایبری بلکه تاثیرات سیاسی، فرهنگی و جغرافیایی مرتبط با شیوه این حملات را نیز مورد بررسی قرار می دهد و به شما کمک می کند انگیزه و تاثیرات محتمل در هر سناریو را درک کنید.
کتاب جنگ سایبری – حقیقت، تاکتیک ها و راهبردها با ارائه مثال های به روز در مورد حملات واقعی، تکنیک ها و ابزار دفاعی استراتژی هایی را برای شما شرح می دهد که می توانید با استفاده از آن نحوه تفکر در مورد دفاع از سیستم ها و داده های خود را یاد بگیرید.
این کتاب برای هر مهندس، رهبر یا متخصصی مناسب می باشد.
دکتر کانینگهام دارای مدرک دکتری و کارشناسی ارشد علوم کامپیوتر از داشنگاه فنی کولورادو و لیسانس از دانشگاه نظامی آمریکا می باشد. مطالعات وی بر روی عملیات های ضد تروریستی در فضای سایبری تمرکز داشت.
او در سال 2019 یکی از افراد تاثیر گذار مجله امنیتی شناخته شد.
کتاب 330 صفحه ای جنگ سایبری- حقیقت، تاکتیک ها و راهبردها در سال 2020 توسط چیس کانینگهام نوشته شد و انتشارات Packt آن را منتشر کرد.