about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

کتاب اصلاح امنیت سایبری آمریکا با هدف ایجاد آینده ای روشن برای امنیت سایبری آمریکا و اصلاح مشکلات فعلی آن منتشر شده است.

آسیب پذیری های امنیت سایبری در آمریکا بسیار گسترده هستند و هر چیزی اعم از امنیت ملی، انتخابات دموکراتیک، زیرساخت های حیاتی و اقتصاد را تحت الشعاع قرار می دهند.

در دهه گذشته تعداد حملات سایبری به اهداف آمریکایی افزایش چشمگیری داشته است و هزینه های زیادی را برای این کشور در پی داشته اند.

یک دفاع سایبری موفق تنها با مشارکت بخش دولتی و خصوصی میسر می شود. این مهم زمانی به دست می آید که رهبران سازمان ها راهبردهای امنیت سایبری را در ارگان های خود ادغام کنند.

تلاش های جمعی هیئت مدیره اتحادیه امنیت اینترنت به انتشار کتابی به نام اصلاح امنیت سایبری آمریکا ختم شده است. این کتاب به دو بخش تقسیم شده است. در بخش اول این کتاب چرایی غیر موثر و نامناسب بودن نگرش آمریکایی ها در بحث امنیت سایبری تحلیل و بررسی می شود و در بخش دوم نیز راهبردهای امنیت سایبری مورد بررسی قرار می گیرند که بخش های مهم اقتصاد آمریکا اعم از سلامت، دفاع، خدمات مالی، تاسیسات و انرژی، خرده فروشی، مخابرات و فناوری اطلاعات بایستی آن ها را در سر لوحه کار خود قرار دهند.

بی شک اصلاح رویکردهای امنیت سایبری آمریکا می تواند رهبران صنایع، سیاست گذاران و صاحبان کسب و کار را از امتیازات ویژه ای بهره مند کند.

خواندن این کتاب می تواند برای آماده سازی آینده امنیت سایبری آمریکا امری ضروری باشد!

این کتاب سال 2023 در 267 صفحه توسط لَری کلینتون نوشته شده و انتشارات دانشگاه جورج تاون آمریکا آن را به چاپ رسانده است.

منبع:

تازه ترین ها
مواجهه
1403/12/07 - 07:50- آسیب پذیری

مواجهه شبکه‌های پاکستانی با تهدیدات امنیتی وی‌پی‌ان

تیم ملی واکنش اضطراری سایبری پاکستان اعلام کرد که شبکه‌های پاکستانی با تهدیدات امنیتی وی‌پی‌ان مواجه هستند.

ثبت
1403/12/07 - 07:48- اروپا

ثبت 100 حمله سایبری علیه رسانه‌های اوکراینی در طول جنگ با روسیه

کارشناسان اعلام کردند که حداقل 100 حمله سایبری علیه رسانه‌ها و روزنامه‌نگاران اوکراین طی 3 سال پس از آغاز جنگ با روسیه رخ داده است.

هشدار
1403/12/07 - 07:45- آسیا

هشدار آژانس ملی دیجیتال رژیم صهیونیستی درمورد حملات سایبری کوانتومی

آژانس ملی دیجیتال رژیم صهیونیستی درمورد آماده‌سازی برای مقابله با حملات سایبری کوانتومی علیه داده‌های حیاتی هشدار داد.