about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

یکی از شرکت‌های فعال در حوزه استخراج بیت کوین که رابطه نزدیکی با اینتل دارد، برخی از مشخصات فنی ماینر نسل دوم این مجموعه را منتشر کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از کوین‌دسک، مؤسسه گرید اینفرااِستراکچر (Griid Infrastructure) که همکاری نزدیکی با اینتل دارد و قراردادهایی برای دریافت سخت‌افزار از این شرکت امضا کرده است، گفته است نسل دوم ماینرهای اینتل که تحت‌عنوان بونانزا ماینر ۲ (Bonanza Miner ۲) شناخته می‌شود، دومین ماینر بازار از نظر میزان بهره‌وری خواهد بود.

حداکثر قدرت این ماینر جدید ۱۳۵ تراهش بر ثانیه و بازدهی الکتریکی آن ۲۶ ژول بر تراهش خواهد بود. در نتیجه این ماینر کاراتر از آخرین مدل شرکت بیت‌مین است که «Antminer S۱۹ Pro+ Hyd» نام دارد. قدرت آخرین مدل اَنت ماینر ۱۹۸ تراهش بر ثانیه و بازدهی آن ۲۷.۵ ژول بر تراهش است. علاوه بر این، نسل دوم ماینرهای اینتل از ماینر مدل «++Whatsminer M۳۰S» شرکت میکرو‌بی‌تی (MicroBT)، با قدرت ۱۱۲ تراهش بر ثانیه و بازدهی الکتریکی ۳۱ ژول بر ثانیه هم کاراتر است.

با این حال، ماینر «Antminer S۱۹j XP» شرکت بیت‌مین همچنان بهترین ماینر بازار محسوب می‌شود. قدرت و بازدهی الکتریکی این ماینر به‌ترتیب ۱۴۰ تراهش بر ثانیه و ۲۱.۵ ژول بر تراهش است. شایان ذکر است که بازدهی انرژی برای ماینرهای بیت کوین اهمیت زیادی دارد؛ چراکه انرژی یکی از بزرگترین هزینه‌های عملیاتی آنها محسوب می‌شود.

هنوز مشخص نیست که اینتل می‌خواهد ماینرهای خود را در قالب یک دستگاه ای سیک (ASIC) کامل به مشتریانش عرضه کند، یا اینکه قرار است تنها تراشه‌های ویژه استخراج خود را در اختیار آنها قرار دهد. توافق‌نامه تأمین منابع شرکت گرید با اینتل، شامل طراحی مواد هم می‌شود. این نشان می‌دهد که هم مشتریان اینتل و هم خود این شرکت می‌توانند ریگ‌های ماینینگ را به‌صورت سفارشی با استفاده از این تراشه‌های ویژه طراحی کنند.

جک دورسی، مدیرعامل مجموعه بلاک (Block) که پیش از این اسکوئر (Square) نام داشت، یکی از مشتریان تراشه‌های اینتل است. طبق گفته‌های دورسی، شرکت او قرار است یک سیستم ماینینگ منبع‌باز را بر اساس سیلیکون «سفارشی‌سازی‌شده» طراحی کند.

شرکت گرید اعلام کرده است که قیمت ماینر جدید اینتل نصف «Antminer S۱۹ Pro» و بهره‌وری آن ۱۵ درصد بیشتر از این مدل بیت مین خواهد. در نتیجه سود ناخالص استخراج‌کنندگانی که به‌جای این مدل از مدل نسل دوم اینتل استفاده کنند، ۱۳۰ درصد افزایش می‌یابد.

شرکت گرید این ماینر را به‌عنوان ماینر اختصاصی اینتل معرفی نکرده است. توافق‌نامه‌های منتشرشده دو شرکت و اطلاعیه‌های خود اینتل نشان می‌دهد که این دو مجموعه برای ساخت این ماینر با هم همکاری کرده‌اند.

شرکت اینتل جزئیات مربوط به نسل اول تراشه‌های ماینر خود را در کنفرانسی در ابتدای ماه فوریه (بهمن) منتشر کرد. با این حال، نسل دوم این ماینر قرار است در اواخر امسال به شرکت‌های گرید، آرگو بلاک چین (Argo Blockchain) و بلاک داده شود.

شایان ذکر است که ورود اینتل به حوزه ماینینگ می‌تواند انحصار موجود در این صنعت را از چنگ تولیدکنندگان فعلی خارج کند.

تازه ترین ها
مشارکت
1403/11/07 - 16:06- آسیا

مشارکت فناوری آذربایجان و صنایع هوافضای رژیم صهیونیستی

آژانس نوآوری و توسعه دیجیتال آذربایجان و صنایع هوافضای رژیم صهیونیستی برای پیشبرد نوآوری و فناوری مشارکت کردند.

راه‌اندازی
1403/11/07 - 15:17- اروپا

راه‌اندازی برنامه فناوری امنیتی در دانشگاه فنلاند

دانشگاه فنلاند یک برنامه فناوری امنیتی را برای پوشش حوزه‌های امنیت سایبری، بیولوژیکی و تابشی راه‌اندازی می‌کند.

مراقبت‌های
1403/11/07 - 15:03- آسیا

مراقبت‌های بهداشتی آسیب‌پذیرترین بخش هند در مقابل حملات سایبری

به گفته کارشناسان، بخش مراقبت‌های بهداشتی هند بیشتر مورد هدف حملات سایبری قرار گرفته و پس از آن آموزش و پرورش قرار دارد.