about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

بررسی شیوه به کارگیری روبات ها در میدان نبرد

نیروی زمینی آمریکا در حال آزمایش نحوه به بارگیری روبات‌ها در میدان نبرد و شیوه همکاری آن‌ها با انسان است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ نیروی زمینی آمریکا در تلاش است زمان و نحوه‌ی به کارگیری روبات‌های زمینی را در میدان نبرد تشخیص  بدهد. در یکی از این بررسی‌ها موشک جاولین (Javelin) از روی یک خودروی بی راننده و به‌واسطه لانچر کنترل از راه دور کنگسبرگ (Kongsberg) شلیک شد. این کار با هدف بررسی نحوه همکاری گروه‌های انسان و ماشین صورت گرفت.

خودرو بدون سرنشین تایتان توسط شرکت‌های کوانتیک کره شمالی (Qinetiq) و میلرم روباتیک استونی (Milrem Robotics) توسعه داده شده است. شرکت‌های ریتیون و لاکهید مارتین نیز وظیفه تجهیز آن را بر عهده داشتند.

ریتیون یک سال قبل خودرو بی‌سرنشین میلرم را انتخاب کرد. این کار به دلیل قابلیت‌ها و طراحی خلاقانه آن انجام گرفت. همچنین لانچکز کنگسبرگ نیز به همین دلیل برگزیده‌شده.

اقدامات بالا با هدف خودمختار سازی تانک‌های نیروی زمینی و آزمایش روبات‌ها به عنوان یک نیروی ترکیبی با انسان‌ها صورت گرفت.

نیروی زمینی در فاز جدیدی از چگونگی استفاده از روبات‌های زمینی در میدان نبرد است؛ بنابراین نحوه به کارگیری و استقرار این سامانه‌ها، برنامه‌های آینده این کشور را شکل می‌دهند. در آزمایش مذکور روبات از یک فرکانس رادیویی ایمن برای انتقال و دریافت فیلم و تصویر به مرکز فرماندهی و کنترل آتش کنگسبرگ بهره می‌برد. از طرفی همیشه یک اپراتور انسانی در چرخه وجود دارد که تصمیم نهایی را می‌گیرد؛ زیرا این تجهیزات به صورت کامل خودمختار نیستند.

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.