about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

کنیایی‌ها پس از ادعای هک کردن داده‌های دولت از سوی چین، امنیت سیستم‌های فناوری اطلاعات را زیر سؤال بردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ گزارش رسانه‌ها در مورد یک سری از نفوذهای دیجیتالی علیه وزارتخانه‌ها و مؤسسات دولتی کلیدی کنیا، که گفته می‌شود به‌وسیله هکرهای چینی انجام شده، بحث‌هایی را در این کشور شرق آفریقا در مورد امنیت سیستم‌های کشور مطرح کرده است.

گزارشی درباره چین، بزرگ‌ترین طلبکار کنیا، انجام حملات هکری علیه دولت این کشور آفریقای شرقی که از سوی رویترز در 24 می امسال منتشر شد، بسیاری از کنیایی‌ها را در ناباوری و تعجب فرو برد که واقعاً سیستم‌های آنها چقدر امن است و چقدر برای دفع حملات مشابه آماده هستند.

این گزارش ادعا می‌کند که براساس اطلاعات 3 منبع، گزارش‌های تحقیقاتی امنیت سایبری و تحلیل رویترز از داده‌های فنی مرتبط با هک‌ها، از سال 2019 تا اواخر سال 2022، هکرهای چینی با انباشته شدن بدهی‌های آن به شبکه‌های دولتی کنیا نفوذ کردند. یک مقام ارشد امنیتی کنیا گزارش رویترز را به عنوان تبلیغات مطرح کرد، در حالیکه چین، از طریق سفارت خود در کنیا، ادعای حمایت مالی از یک کمپین جاسوسی سایبری علیه دولت در این کشور آفریقای شرقی را رد کرد و آن را تلاشی برای ایجاد اختلاف بین پکن و نایروبی خواند.

پس از روی کار آمدن ویلیام روتو (William Ruto)، رئیس جمهور کنیا در سپتامبر 2022، این کشور آفریقایی شروع به کاهش استقراض از پکن کرد، حتی در حالیکه پس از کووید-19 به دلیل نگرانی در مورد انباشت بدهی برای کشورهای آفریقایی، رویکرد وام‌دهی محتاطانه‌تری را اتخاذ کرد.

تا ژانویه 2023، بدهی خارجی کنیا به 34 میلیارد دلار رسید که یک ششم آن به چین بدهکار بود، که پس از بانک جهانی بزرگ‌ترین طلبکار کشور آفریقای شرقی باقی مانده است. چین در سال‌های اخیر به دلیل آنچه به عنوان دیپلماسی تله بدهی (هنر استفاده از بار بدهی بدهکاران برای گسترش نفوذ خود در خارج) شناخته می‌شود، مورد انتقاد قرار گرفته است. در سال 2017، باگ‌هایی در مقر اتحادیه آفریقا (AU) در آدیس آبابا پیدا شد، 5 سال پس از بررسی‌های این اتحادیه نشان داد که داده‌های طبقه‌بندی شده متعلق به اتحادیه آفریقا در سرورهای شانگهای کپی می‌شود.

دولت چین بخش بزرگی از ستون فقرات فیبر نوری کنیا را که به‌وسیله هوآوی ساخته شده بود، تأمین مالی کرد. چین همچنین از کابل زیردریایی «پاکستان، شرق آفریقا، اتصال اروپا» (PEACE) به عنوان بخشی از پروژه دیجیتال جاده ابریشم حمایت مالی کرد.

منبع:

تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.