about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: برخی هر چیزی را برای حمله به فضای مجازی سکو کردند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات در گفت و گو با مجله پیوست با انتقاد از عملکرد صداوسیما در دوران وزارت خود اظهار کرد: ما با آدم‌های بی‌منطق و کینه توز در صداوسیما مواجه بودیم و هر چیزی را برای حمله به فضای مجازی سکو می کردند.
وی با اشاره به عملکرد صداوسیما در دوران کرونا تصریح کرد: حافظه کشور این طور نیست که همه چیز از یادش برود ابتدای کرونا را ببینید. می گفتند الکل نیست، یک قطره وایتکس بریزید! در آمریکا هم نیست. ماسک نیست؟ ماسک برای کرونا ضرر دارد! مردم می گفتند فلان حوزه مشکل دارد، می گفتند ندارد، شما کج می بینید. به حوزه ارتباطات که می رسیدند صبح تا شب گزارش می داد مردم از کیفیت شبکه های ارتباطی ناراضی هستند!

وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد: یک تعداد افرادی نهضتی را آغاز کرده بودند اما من از رسانه ها تشکر می کنم؛ هر روز یک عکس برمی داشتند از یک دانش آموز در کوه که اینجا اینترنت ندارد؛ ما 80 درصد روستاها را اینترنت بردیم، اما به من فحش دادند و گفتند برنامه 2030 را اجرا کرده است.

وی با بیان اینکه به پیام‌ها در فضای مجازی رسیدگی کردیم تصریح کرد: ما به تک تک موارد (عکس های نبودن اینترنت در روستاها رسیدگی کردیم).

آذری جهرمی تاکید کرد: شما ببینید که در هر حوزه اتفاقی افتاده آن را بر سر فضای مجازی آوار کردند، فضای مجازی اشکالات خودش را دارد، اما هر چیزی را برای حمله به فضای مجازی و وزارت ارتباطات سکو کردند.

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1405/08/02 - 14:20- تروریسم سایبری

سرمایه‌گذاری 34 میلیون دلاری در استارت‌آپ سایبری اسرائیلی Mave

استارت‌آپ امنیت سایبری هوش مصنوعی اسرائیلی «Mave» با ادعای خودکارسازی تشخیص تهدید، مبلغ ۳۴ میلیون دلار جذب سرمایه کرد.

مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.