about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

محمدجعفر منتظری درخصوص افزایش جرایم فضای مجازی و فعالیت سایت های قمار از لزوم برخورد با آن‌ها خبر داد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ دادستان کل کشور اعلام کرد که متاسفانه جامعه از فضای بی‌در و پیکر و بدون مدیریت فضای مجازی آسیب‌های زیادی می‌بیند و به همین دلیل در برخورد با جرایمی که بستر آن فضای مجازی است نیازمند نوعی همکاری و وحدت رویه هستیم.

«محمدجعفر منتظری» دادستان کل کشور در خصوص سایت‌های قمار، اظهار کرد که متاسفانه سال گذشته نسبت به سال قبل و سه ماهه امسال که آمار آن وجود دارد جرائم رایانه‌ای که بستر آن فضای مجازی است، افزایش پیدا کرده و لازم است که برخورد مناسبی با این جرائم صورت گیرد:

از جمله این جرائم مساله قماربازی در فضای مجازی است که شرط‌ بندی‌ها و کارهایی که به صورت قمار در فضای مجازی انجام می‌شود که لازم است در این مورد آموزش‌های لازم به همکاران مربوطه در سراسر کشور داده شود و همچنین هماهنگی در خصوص نحوه برخورد با آنها وجود داشته باشد و اینکه چه کارهایی را انجام دهند تا بتوانیم با این آسیب جدی که در فضای مجازی است متناسب برخورد کنیم.

دادستان کل کشور در مورد کاهش قیمت دلار و اینکه چرا کالاها همچنان گران هستند، گفت که در این مورد باید مسئولین اقتصادی و بازرگانی پاسخگو باشند. او همچنین درباره اقدامات سازمان تعزیرات در خصوص گرانی اجناس عنوان کرد که این سازمان زیر نظر دولت و زیرمجموعه وزارت دادگستری است و البته هر جا که لازم باشد دادستانی با آنها همکاری خواهد کرد:

اما مدیریت مستقیم بر عهده حوزه‌های اقتصادی دولت است که باید آن را مدیریت کنند. ما هم قول همکاری به آنها داده‌ایم که هر جا نیاز باشد از دستگاه قضایی بخواهند استفاده کنند به آنها کمک خواهیم کرد. در واقع قانونی برای ورود قوه قضاییه به موضوع گرانی وجود ندارد به جز آنکه این امر به صورت سازمان یافته باشد ولی معمولا اینها سازمان یافته نیست و در حوزه سازمان تعزیرات است.

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.