about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

ناسا در ارتباط با تحقیقات فضایی و همچنین برای سهولت برخی کار‌های پیچیده، از ربات‌ها استفاده می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ همه کارکنان ایستگاه فضایی بین المللی انسان نیستند. صد‌ها مایل بالاتر از زمین در کنار فضانوردان حرفه‌ای در ایستگاه فضایی ربات‌های به اسم هانی، کوئین و بامبل را خواهید یافت. این ربات‌ها برای اولین بار در سال ۲۰۱۸ به فضا پرتاب شدند، هر یک از آن‌ها مکعبی شکل و اندازه‌ای ۱۲.۵ اینچی دارند و مشغول کار‌هایی مانند جمع آوری موجودی و مستندسازی هستند.

به گزارش cnet، ناسا گفت: "دستیار‌های رباتیکی می‌توانند کار‌های روزمره را برای راحت‌تر کردن کار‌های پیچیده انسان‌ها مدیریت کنند". آن‌ها اکنون به نقطه عطفی در سفر خود رسیده اند. ناسا هفته گذشته اعلام کرد که دو ربات کوئین و بامبل با موفقیت با یکدیگر کار کردند همچنین ناسا افزود: "در آزمایش‌های گذشته، ربات‌ها یکی یکی و به طور مستقل کار می‌کردند یا به حمایت عملی بیشتری از همکاران انسانی خود نیاز داشتند".

در ادامه، می‌توانید تصاویری از این دو ربات را مشاهده کنید که در کنار فضانوردان راجا چاری و ماتیاس مورر در حال انجام کار هستند. ناسا گفت که در ادامه، پایگاه فضایی گیت وی در ماه در تمام طول سال خدمه نخواهند شد و به روبات‌های هوشمند و خودگردان نیاز دارند تا در زمانی که انسان‌ها دور هستند، همه چیز را زیر نظر داشته باشند.

از آوریل، آژانس فضایی ناسا گزارش داد که ربات‌ها بیش از ۷۵۰ ساعت در ایستگاه فضایی بین‌المللی کار کرده اند، بیش از ۱۰۰ فعالیت را انجام داده اند و به تنهایی توانایی انجام شاهکار‌هایی را که قبلاً در قلمرو علمی تخیلی بوده، مانند گزارش موفقیت‌آمیز و تحقیق در مورد ناهنجاری‌های شبیه‌سازی شده در ایستگاه فضایی بین المللی را به ثبت رسانده اند. به عنوان مثال، سال گذشته، فضانوردان با سیستم‌های پشتیبانی حیاتی، ایستگاه فضایی بین المللی را دستکاری کردند تا بتوانند غلظت فوق‌العاده بالای دی اکسید کربن را تشخیص دهند.

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.