about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

برای اولین بار ؛ فروش بیمه تهدیدات سایبری

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ یک شرکت بیمه برای اولین بار ریسک‌های اینترنتی و تهدیدات سایبری را پوشش می‌دهد. شرکت بیمه آمریکایی "چاب" قصد دارد با پوشش ریسک سایبری برای مشتریان انگلیسی تا سقف 50 هزار پوند، غرامت تهدیدات اینترنتی و نقض حریم شخصی در دنیای مجازی را بپردازد.
امروزه صنعت بیمه جهانی در پی همگام شدن با خطرهایی است که از دنیای مجازی به وجود می‌آیند. طبق گزارش‌های انجمن بیمه بریتانیا 80 درصد کسب‌وکار شرکت‌های بزرگ از ناکارآمدی سامانه‌های متصل به شبکه اینترنتی در سال گذشته آسیب دیدند و تنها کمتر از 10 درصد از این شرکت‌ها تحت پوشش بیمه سایبری قرار داشتند.
سیاست جدید این شرکت بیمه برای ارائه خدمات نوین پوشش ریسک در حالی است که غرامت هزینه از دست دادن شغل به دلیل حملات سایبری و یا دستگیری غیرقانونی به جرایم اینترنتی نیز در این طرح پرداخت خواهد شد.
رئیس بخش استراتژی انجمن بیمه بیریتانیا در این باره می‌گوید: «مدتی است که شرکت‌های بیمه رشد ریسک سایبری را رصد می‌کنند. هم‌چنین بالا رفتن آگاهی عمومی از تأثیرات تهدیدهای اینترنتی و هک شدن اطلاعات موجب شده تا شرکت‌های بیمه همگام با ریسک‌های دنیای مجازی خدمات پوششی مناسبی را برای مردم و کسب‌وکارهای آنلاین ارائه دهند.»
این شرکت با باور به اینکه خدمات بیمه، به‌منظور یاری افراد برای بازگشتن به زندگی قبل از وقوع حادثه صورت می‌گیرد، تصمیم به فروش پوشش ریسک دنیای مجازی کرده است.

 

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.