about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

برآورد تهدیدات سایبری اسرائیل (قسمت سیزدهم)

در ادامه گزارش، هم‌پیمانان اسراییل را در حوزه سایبری مورد بحث و مطالعه قرار می دهیم.

ما تاکنون درباره اصول راهبردی، ساختار و مدیریت، سرمایه گذاری و آموزش تخصصی اسراییل در حوزه سایبری بحث نموده ایم. حالا میخواهیم هم‌پیمانان اسراییل و حوزه همکاری‌های آن ها را مورد بررسی قرار دهیم.

در این گزارش، نکته ای که حائز اهمیت است، هم‌پیمانانی هستند که اسراییل را در حوزه آفند سایبری احتمالاً پشتیبانی خواهند کرد. ما از روی برخی شواهد و قرائن دشمنان سایبری ایران و همکاری اسراییل با آنان، کشورهای زیر را به‌عنوان شرکای رژیم صهیونیستی در حملات سایبری احتمالی علیه ایران معرفی می‌کنیم:

آمریکا: بی‌شک، این کشور مهم‌ترین شریک راهبردی اسراییل در راه‌اندازی حملات سایبری است، مانند آنچه در استاکس‌نت شاهد بودیم. هرچند اگر آمریکا بخواهد یک حمله سایبری راه‌اندازی کند، به دلیل سهل‌انگاری اسراییل در عملیات استاکس‌نت، ممکن است شروع عملیات را به دست این رژیم ندهد؛(همانگونه که در مستند zero day اشاره شده است.) اما اسراییل، به همکاری‌های اطلاعاتی با آمریکا بسیار تأکید می‌کند و سفر مایکل راجرز به سرزمین‌های اشغالی در ماه مارس 2016، قرینه‌ای بر همکاری احتمالی این دو برای اجرای حملات سایبری است.

تام باسرت، دستیار ترامپ در امور ضد تروریسم و امنیت داخلی، خبر از همکاری آمریکا و اسراییل برای حفاظت از زیرساخت‌ها در برابر حملات سایبری، داده است.اسراییل، مدعی است با حملات سایبری بسیاری در سطح ملی روبه‌رو است و ایران را نیز تهدیدی در حوزه سایبری قلمداد می‌کند. درنتیجه همکاری با آمریکا، می‌تواند شروعی برای برنامه‌ریزی عملیاتی علیه ایران باشد. خصوصاً اینکه آمریکا نیز سیاست تهاجم سایبری به‌منظور بازدارندگی را در پیش گرفته است.

فرانسه: این کشور، سابقه حمله سایبری با بدافزار دینو به مراکز دانشگاهی و نظامی ایران را دارد. قطعاً اسراییل، اگر بخواهد حمله‌ای را علیه ارگان‌های نظامی ترتیب دهد، فرانسه از بهترین گزینه‌های همکاری خواهد بود.همچنین با توجه به اینکه اسراییل، مبغوض امریکا واقع شد و علت آن نافرجام گذاشتن عملیات نیتروزئوس است-که استاکس‌نت بخشی از آن بود- امکان دارد برای انجام دادن عملیات سایبری خصوصاً در حوزه جاسوسی سایبری علیه مراکز نظامی، به فرانسه اقبال کند.

سنگاپور: این کشور، به دلیل رابطه خوبی که با اسراییل دارد، همکاری‌هایی در حوزه نظامی به‌ویژه دفاعی با رژیم صهیونیستی آغاز کرده است. همکاری‌های این دو در زمینه ساخت مرکز تحقیق و توسعه سایبری حائز اهمیت است. این مرکز قابلیت‌هایی را در زمینه تشخیص تهدیدات سایبری و پدافند فعال سایبری دارد. بنابر مفهوم پدافند فعال سایبری، اگر اسراییل مورد حمله سایبری واقع شود، برای دفاع و پاسخ متقابل ممکن است از فناوری‌های این مرکز سنگاپوری کمک بگیرد. این مرکز به کمک شرکت هوافضای اسراییل تأسیس شده است.علاوه بر این شرکت البیت اسراییل، مرکزی را برای تولید محصولات امنیت سایبری در منطقه آسیا، در سنگاپور تأسیس کرده است.

عربستان سعودی: وجه مشترک میان عربستان و اسراییل علیه ایران، تهدید دانستن، اتهام به بی‌ثبات‌سازی منطقه و حمایت از تروریسم است؛ اما همکاری سایبری اسراییل و عربستان، بسیار آرام و مخفیانه است و نفوذ اسراییل در این کشور، کم‌تر رسانه‌ای می‌شود. برای مثال چندی پیش بلومبرگ فاش کرد که عربستان از یک شرکت اسراییلی به نام «IntuView»، درخواست کرد با استفاده از نرم‌افزاری خاص، به این کشور، در یافتن تروریست‌ها کمک کند. در گزارش یادشده آمده است، این شرکت، روزانه 4 میلیون پست از فیس‌بوک و توییتر را اسکن می‌کند

درنتیجه می‌توان پی برد که اسراییل با فروش این نرم‌افزار، دامنه اطلاعاتی خود را نسبت به رصد شبکه‌های اجتماعی در منطقه غرب آسیا گسترش داد. با توجه به اینکه عربستان، بارها، خود را قربانی حملات سایبری ایران، معرفی کرده و یکی از دکترینی که اسراییل امکان بهره‌برداری از آن را دارد، جنگ نیابتی سایبری است، امکان حمله سایبری اسراییل از طریق عربستان در آینده تقویت می‌شود. این حمله، رضایت عربستان را نیز، به بهانه تلافی حملات سایبری ایران را در پی دارد.

 

 

تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.