about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

برآورد تهدیدات سایبری اسرائیل (قسمت بیستم)

در ادامه این گزارش به بررسی پیامدهای حمله سایبری اسراییل به ایران می پردازیم.

با توجه به مطالب گفته شده، می‌توان چنین نتیجه گرفت که بیشترین پیامد حملات سایبری اسراییل به ایران، افزایش هزینه‌های مالی و زیان‌های فیزیکی و اثرات روانی روی کاربران باشد. همان‌طور که بحث شد، اسراییل، ممکن است هدف یک حمله را انتقال یک پیام بداند درنتیجه فعالیت‌های سایبری این رژیم، همراه با عملیات روانی علیه ایران خواهد بود تا ضمن تغییر باورها و هدایت افکار عمومی، آن‌ها را نسبت به اعتراض به سیاست ایران در قبال اسراییل، تشویق کنند. شاید تهدید به شروع جنگ و اقدام نظامی و سایبری علیه ایران نیز به همین دلایل باشد.

 

سناریوهای اسراییل برای حمله سایبری به ایران

سناریوی اول:

حملات با استفاده از جاسوس‌افزارهای موبایلی و سایر گجت‌ها افزایش می‌یابد و از این طریق اطلاعات گسترده‌ای را به سرقت می‌برد. این اطلاعات، امکان ذائقه سنجی خوبی را در اختیار اسراییل قرار می‌دهد و می‌تواند برای انتقال فرهنگ صهیونیستی و تغییر باورهای مردم برنامه‌ریزی‌های بعدی را انجام دهد.

در این سناریو، ممکن است با روش های نوین نفوذ مانند هدفون‌ها و صدای دیسک سخت، راه های بهتر و مرموزتری برای جاسوسی باز کند. ، درنهایت، داده‌کاوی این اطلاعات و توسعه باورهای اسراییلی و تغییر باور مردم ایران، هدف غایی این نفوذها است.

سناریوی دوم:

اسراییل تلاش می‌کند با تقویت کشورهای عربی، فشار را بر ایران بیشتر کند و این کار را از طریق این کشورها انجام دهد، لذا یکی از حوزه‌هایی که خسارت به آن می‌تواند به نفع کشورهای منطقه و درنتیجه به سود رژیم صهیونیستی باشد، بخش نفت و گاز است. درنتیجه اسراییل، حملات سایبری علیه صنعت نفت و گاز خصوصاً پتروشیمی را از طریق نائبان منطقه‌ای مثل عربستان انجام می‌دهد؛ زیرا دولت صهیونیستی، تمایلی ندارد تا حملات سایبری انجام شده را به گردن بگیرد. گرچه همیشه تهدیدهایی در این زمینه بیان می‌کند. پیامد این حمله هم همان است که دفوری، کارشناس مسائل نظامی و راهبردی کانال دو تلویزیون رژیم صهیونیستی در پاسخ به پرسشی درباره کارایی حملات سایبری گفته است: «اسرائیل همواره به دنبال استفاده از هر فرصتی برای ضربه زدن به شریان اقتصادی ایران است..

سناریوی سوم:

 با توجه به نیاز اسراییل به دفع تهدیدات ایران در عرصه‌های نظامی مثل هسته‌ای و موشکی و عقب راندن ایران، حملات سایبری برای اختلال در صنایع موشکی صورت می‌گیرد. این مسئله بعد از طرح آمریکا برای اختلال در موشک‌های کره شمالی به‌وسیله حملات سایبری، قوت می‌گیرد. همان‌طور که در زمان استاکس‌نت، کره شمالی نیز مانند ایران، مورد حمله‌این بدافزار قرار گرفته بود. در این میان، اگر تجهیزات مربوط به صنعت حمل و نقل هوشمند نیز وارد شود، از حملات اسراییل، در امان نخواهد بود.

در سناریوهای بالا، اگر طرح ناتوی سایبری اسراییل، به تصویب برسد، می‌تواند هم‌پیمانان این طرح را نیز برای حمله سایبری علیه ایران، بسیج کند. در این بین، احتمال همکاری آمریکا، فرانسه و عربستان و انگلیس بیشتر از دیگر کشورها است.

البته در تحلیل روندهای موجود، باید به برخی پیشران‌ها نیز توجه کرد. مثلاً توسعه هوش مصنوعی یکی از بهترین بهانه‌ها برای اسراییل است. هوش مصنوعی ممکن است به نحوی تولید شود که به‌صورت خودکار، تهدیدی را تشخیص دهد و شروع به اجرای یک حمله علیه آن هدف کند. مثلاً تشخیص دهد حمله‌ای از جانب ایران در حال اجرا است- حال ممکن است چنین نباشد- و اقدام به ارسال بات‌ها یا فعالیت‌های مخرب دیگر علیه سامانه و شبکه‌های ایران کند. به علاوه افزایش قدرت سایبری ایران، به عنوان یک پیشران دیگر مطرح می‌شود، اسراییل ایران را عامل حمایت از گروه های هکری مخالف اسراییل می‌داند و اعتقاد دارد قدرت سایبری ایران افزایش یافته است. درنتیجه، برای دفع حملات احتمالی، (ممکن است این تشخیص تهدیدات با هوش مصنوعی صورت بگیرد) حملاتی را علیه ایران آغاز کند.

تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.