about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

مرکز مدیریت راهبردی افتا، نسبت به فعالیت نوعی بدافزار جدید با نام (Dilemma) در سیستم‌های زیر ساختی هشدار داد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان ؛  به نقل از روابط عمومی مرکز مدیریت راهبردی افتا، هشدار فعالیت نوعی بدافزار جدید با نام (Dilemma) در سیستم‌های زیر ساختی اعلام شده است. 

هر چند ریشه‌یابی و شناسایی عوامل ورود آلودگی  این بدافزار جدید هنوز در دست بررسی است، ولی از آنجایی که رفتار و چگونگی عملکرد این بدافزار کاملاً شناسایی شده است، واحدهای فناوری اطلاعات سازمان‌ها باید با استفاده از شاخص‌های این آلودگی، نسبت به معرفی آن به سامانه‌های ضدبدافزار و سایر ابزارهای امنیتی خود اقدام کنند.

مرکز مدیریت راهبردی افتا شاخص های آلودگی بدافزار جدید Dilemma را در جداولی تهیه و آن را در پایگاه اینترنتی خود و به آدرس   https://afta.gov.ir/fa-IR/Portal/4927/news/view/14608/2129/   در دسترس متخصصان، کارشناسان و مدیران IT سازمان‌های دارای زیرساخت حیاتی قرار داده است.
شاخص‌های مرتبط با آلودگی که با سوءاستفاده از آسیب‌پذیری‌های سامانه‌ها و نرم‌افزارها امکان انتقال آن‌ها وجود دارد در سه دسته 1- فایل اجرایی .bat  -2- فایل اجرایی .exe و 3- سرویس‌های ویندوزی مخرب، قرار دارند.
کارشناسان مرکز مدیریت راهبردی افتا همچنین استفاده سازمان‌ها از نام کاربری و رمز عبور پیش‌فرض، عدم اعمال اصل حداقل دسترسی برای کاربران و عدم پایش رویدادهای امنیتی هر سازمانی اعم از فعالیت‌های شبکه و سیستم را  باعث تسهیل و تسریع در انتشار آلودگی  بدافزار جدید (Dilemma) عنوان کرده‌اند.
مرکز مدیریت راهبردی افتا اعلام کرده است چون این بدافزار برای ارتباط با سرورهای کنترل و فرماندهی (C&C)، پورت tcp/9396 را روی سیستم قربانی باز کرده و در حالت Listening قرار می‌دهد،لذا یکی از اقدامات مهم برای پیشگیری و مقابله با این بدافزار، مسدودسازی این پورت (پورت tcp/9396) در لبه شبکه است.
از آنجا که بدافزارDilemma، برای انتشار در سطح شبکه و سیستم‌ها و تخریب اطلاعات از فایل‌های اجرایی مخرب و سرویس‌های مخرب (نام مشابه با سرویس‌های معتبر ویندوز) استفاده می‌کند، مرکز مدیریت راهبردی افتا فهرست آن‌ها را بهمراه مشخصاتی مانند مسیر فایل و کد Hash فایل در جداولی، در پایگاه اینترنتی خود منتشر کرده است لذا یکی دیگر از اقدامات مهم متخصصان IT سازمان‌های دارای زیر ساخت، برای پیشگیری و مقابله با بدافزار جدید (Dilemma) ، معرفی و شناساندن آن‌ها به سامانه‌های ضدبدافزار و سایر ابزارهای امنیتی است.

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.