about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

بدافزاری نوین، برای استخراج ارزهای دیجیتالی

بدافزاری تازه، در دستگاه های اندرویدی کشف شده است که از تلفن های هوشمند، برای برآوری پول های رمزپایه بهره می گیرد.


به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از هک رید؛ دانشمندان بدافزاری جدید در تلفن های هوشمند اندرویدی یافته اند که با سوء استفاده از منابع سخت افزاری، اقدام به استخراج ارزهای رمزنگاری شده می کند.

 

کارشناسان امنیت سایبری شرکت ترند میکرو (Trend Micro) طی گزارشی، خبر از وجود این بدافزار دادند. گفتنی است که این بدافزار، خود را در قالب نسخه به روز رسان برای گوگل پلی (Google Play) معرفی می کند. این نسخه به روز رسان، جعلی است و به محض اقدام کاربر برای نصب، شروع به نفوذ می نماید.

 

براساس پژوهش های صورت گرفته، چین و هند، بیشتر از دیگر کشورها، تحت تأثیر این بدافزار بوده اند. کارشناسان بدافزار بالا را «HiddenMiner» نامیدند و اعلام کردند که شباهت های بسیاری میان آن و بدافزار «Loapi» - که در چند ماه گذشته فعال بوده است - وجود دارد.

 

بدافزار «HiddenMiner»، به دلیل فعالیت فراوان و به کارگیری بی اندازه منابع سخت افزاری، سبب خراب شدن باتری تلفن همراه می شود. به عبارت دیگر، فعالیت های گسترده این بدافزار، باعث تمام شدن پیوسته باتری و شارژ مکرر آن، موجب خرابی زودهنگامش می گردد.

 

Paragraphs

 

بدافزار نام برده، 26 مارس به وسیله محققان شرکت ترند میکرو کشف شد و طبق برآورد آنان، با استخراج ارزهای دیجیتالی، تاکنون درآمدی درحدود 5219.76 دلار در پی داشته است.


همچنین متخصصان تأکید کرده اند که این بدافزار، بدون اطلاع کاربر و در پس زمینه، اقدام به بهره گیری از منابع سخت افزاری می کند.


«HiddenMiner» پس از نصب روی تلفن همراه فرد، قابل مشاهده نیست و برای مخفی ماندن، هیچ آیکونی ندارد.


عکس زیر کاملاً گویای پنهان کاری این بدافزار است.

 

تازه ترین ها
تعدیل
1403/12/07 - 21:13- هوش مصنوعي

تعدیل نیرو در آمریکا و تأثیر آن بر هوش مصنوعی این کشور

تعدیل نیرو در آمریکا می‌تواند تحقیقات ایمنی هوش مصنوعی در این کشور را کاهش دهد.

نظارت
1403/12/07 - 19:58- اروپا

نظارت بر دارایی‌های دیجیتال روسیه توسط اتحادیه اروپا

نظارت دقیق بر دارایی‌های دیجیتال مرتبط با نهادهای روسی مورد توجه اتحادیه اروپا قرار گرفت.

اپلیکیشن
1403/12/07 - 18:58- سایرفناوری ها

اپلیکیشن رایگان فتوشاپ در گوشی‌های همراه

شرکت ادوبی، اپلیکیشن رایگان فتوشاپ را در گوشی‌های همراه عرضه خواهد کرد.