about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

بدافزار (Xafecopy) در زمان استفاده از تلفن همراه در پرداخت‌های مالی اطلاعات کاربر را سرقت می‌کند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ طبق گزارش شرکت امنیت سایبری کسپرسکی بدافزار (Xafecopy)، در هندوستان اقدام به سرقت پول‌های قربانیان از طریق تلفن‌های همراهشان نموده است. این بدافزار در حدود 40 درصد از تلفن‌های همراه موجود در هند شناسایی‌شده است.
این بدافزار فقط تلفن‌های همراه را نشانه گرفته و تا این لحظه فقط در هندوستان رؤیت شده است. این بدافزار که به نظر می‌رسد متعلق به چین بوده،250 میلیون سیستم را آلوده نموده است.

به گزارش کسپرسکی، بدافزار دیگری به نام جودی (Judy)، در حدود 36.5 میلیون دستگاه اندرویدی را آلوده نموده و عملکرد مشابهی دارد.


طبق اعلام آزمایشگاه کسپرسکی، این بدافزارها تلفن‌های هوشمندی را نشانه گرفته که از روش WAP نسبت به پرداخت قبوض اقدام نموده‌اند. در این روش بدون اطلاع کاربر اطلاعاتش سرقت خواهد شد.
پروتکل کاربردی بی‌سیم (WAP) یک نوع استاندارد بین‌المللی برای برنامه‌هایی است که از ارتباط بی‌سیم استفاده می‌کنند.
متأسفانه این بدافزار از طریق نصب برنامه «BatteryMaster» وارد تلفن همراه قربانیان می‌شود. این موضوع بسیار نگران‌کننده است که برنامه خوبی مانند BatteryMaster شامل بدافزار شده است.
بعدازاین بدافزار، مؤسسات مالی اعتباری و بانک‌ها اعلام کردند ازاین‌پس برای تراکنش‌های مالی، نیاز به استفاده از نام کاربری و گذرواژه نیست.
 

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.