about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

بدافزاری جدید با رویکرد سرقت اطلاعات و جاسوسی از کاربران وارد دستگاه رایانه ای شده و در نهایت از رایانه کاربر جهت استخراج بیت کوین نیز سوء استفاده می کند.


به گزارش کار گروه امنیت سایبربان به نقل از هک رید؛ بدافزاری مخرب در کشورهای مصر، ترکیه و روسیه منتشر شده که پس از نصب اقدام به جاسوسی از کاربران کرده و همچنین از سیستم های کامپیوتری آنها برای استخراج ارزهای دیجیتالی همانند بیت کوین استفاده می کند. نام این بدافزار «Sandvine» است.

شرکت امنیت سایبری کانادا و گروه پژوهش حقوق بشر این کشور «Citizen Lab» کشف کرد که کشورهای مصر، ترکیه و روسیه مورد حمله سایبری قرار گرفته اند. این حملات بیشتر از هر جای دیگری کشورهای مذکور را نشانه گرفته است.

این بدافزار بسیاری از مراکز مهم مانند دانشگاه ها، ادارات و نهادها را نشانه گرفته است، زیرا با تمرکز منابع کامپیوتری و اطلاعات کار را برای این بدافزار آسان می کند. به عبارتی دیگر این بدافزار هم می تواند اطلاعات را سرقت کند و هم میتواند از سیستم های کامپیوتری برای استخراج ارز های دیجیتالی سوء استفاده کند.

کارشناسان امنیت سایبری اعلام کردند که نه نتها کشورهای مذکور بلکه تمامی کشور ها باید هوشیاری خود را حفظ کنند و ترافیک سایت های خود را کنترل نماید و در صورت افزایش ناگهانی ترافیک سایت و باید مراقب بدافزار ها بود.

به طوری کلی با توجه به افزایش ارزش ارزهای رمز پایه یا ارزهای دیجیتالی موجب شده تا هکرها و گروه های هکری اقبال بیشتری به هک سیستم های کامپیوتری جهت سرقت این ارزها پیدا کنند.

این بدافزار بیشتر در کشور های مصر و ترکیه رویت شده است و توصیه میشود برای مقابله با آن از برنامه های آنتی ویروس «Avast Antivirus، 7-Zip، Opera  و  CCleaner» استفاده کنید.

 

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.