about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

بخش آمریکایی بایننس هم ریپل را حذف می‌کند

بایننس آمریکا اعلام کرده است که از ۱۳ ژانویه ۲۰۲۱ (۲۴ دی) ریپل را از فهرست ارزهای دیجیتال پشتیبانی‌شده خود حفظ خواهد کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از «The Block»، این تصمیم پس از آن صورت گرفت که کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا از ریپل به‌دلیل عرضه بدون‌مجوز اوراق بهادار ثبت‌نشده شکایت کرد. شعبه آمریکای بایننس اعلام کرده است که از ۱۳ ژانویه واریزها متوقف می‌شود، اما کاربران می‌توانند سرمایه‌های خود را برداشت کنند. این در حالی است که برای برداشت ریپل‌ها از صرافی، کاربران موظفند شناسه یکتای TAG/MEMO‌ ارائه کنند. این شناسه در بایننس آمریکا به صرافی امکان می‌دهد واریزها را ره‌گیری کند.
علاوه بر شرکت ریپل، کمیسیون بورس و اوراق بهادار از برد گارلینگهاوس و کریس لارسن،‌ مدیرعامل و بنیان‌گذار، این شرکت هم شکایت کرده است. قیمت ریپل پس از اعلام خبر این شکایت به‌شدت کاهش یافته است.
پیش از بایننس آمریکا صرافی‌های کوین بیس، بیترکس، بیت استمپ و کراس‌تاور (CrossTower) هم ریپل را از فهرست معاملات خود حذف کردند.

موضوع:

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.