about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

بایننس به مشارکت در پولشویی متهم شد

صرافی ارز دیجیتال بایننس در دادگاهی در ایالات‌متحده به اتهام پول‌شویی تحت تعقیب قانونی قرارگرفته است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ گفته می‌شود صرافی ژاپنی فیسکو (Fisco) از بایننس به دلیل تسهیل پول‌شویی بیش از ۹ میلیون دلار ارز دیجیتال مسروقه شکایت کرده است.
به گزارش «The Block»، فیسکو روز دوشنبه (۲۴ شهریور) دادخواستی ۳۳ صفحه‌ای را به دادگاه منطقه شمالی کالیفرنیا ارائه داده است. فیسکو در این دادخواست مدعی شده است که سیاست‌های «سهل‌انگارانه» بایننس درزمینهٔ شناخت مشتری (KYC) این امکان را برای مجرمان سایبری فراهم کرده است تا ارزهای دیجیتال دزدیده‌شده از صرافی زایف (Zaif) را به دیگر ارزهای دیجیتال و یا پول نقد تبدیل کنند. شایان‌ذکر است که فیسکو مالک صرافی زایف است.
گفتنی است، صرافی زایف در سپتامبر ۲۰۱۸ (شهریور ۱۳۹۷) هک شد و حدود ۶۳ میلیون دلار ارز دیجیتال ازجمله بیت کوین را در آن زمان از دست داد. فیسکو در شکایت خود ذکر کرده است که با استناد به تجزیه‌وتحلیل بلاک چین، سارقانی که زایف را هک کردند ۱,۴۵۱.۷ بیت کوین را از طریق صرافی بایننس پول‌شویی کرده‌اند. در آن زمان این بیت کوین‌ها ارزشی حدود ۹.۴ میلیون دلار داشت. در حال حاضر ارزش این بیت کوین‌ها بیش از ۱۵ میلیون دلار است.
فیسکو مدعی است که پروتکل‌های شناخت مشتری و ضدپولشویی (AML) بایننس به‌شدت «سهل‌انگارانه» است و با استانداردهای لازم مطابقت ندارد. فیسکو معتقد است که بایننس بدون اجرای سیاست‌های شناخت مشتری قابل‌قبول، به مشتریان اجازه افتتاح حساب می‌دهد و آن‌ها قادرند تا بدون احراز هویت، تا ۲ بیت کوین را به‌راحتی خارج کنند.
در دادخواستی که فیسکو به دادگاه ارائه کرده است آمده است:

سارقان بیت کوین‌های دزدیده‌شده رابین هزاران تراکنش و حساب مجزا تقسیم کردند، به‌طوری‌که ارزش همه آن‌ها در زیر محدودیت دو بیت کوین قرار گرفت. بایننس در این فرآیند هم نقش محل نگهداری و هم نقش انتقال‌دهنده وجوه سرقتی را ایفا کرده است.

فیسکو در ادامه گفته است که زایف مدت‌زمان اندکی پس از هک، با کارکنان بایننس تماس گرفته و از آن‌ها خواسته است تراکنش‌ها و حساب‌هایی که بابیت کوین‌های سرقتی در ارتباط است را مسدود کنند، اما بایننس یا عامدانه یا از روی سهل‌انگاری موفق نشد فرآیند پول‌شویی را متوقف کند. درصورتی‌که می‌توانست این کار را انجام دهد.
اکنون زایف به دنبال یک محاکمه با حضور هیات منصفه و دریافت ۹ میلیون دلار از بایننس به‌اضافه بهره این پول از زمان هک است. این شرکت از دادگاه خواسته است تا حکمی مبنی الزام بایننس نسبت به جبران و پرداخت عادلانه خسارت، زمان و هزینه صرف شده برای تعقیب اموال صادر کند.
زایف در خصوص انتخاب حوزه قضایی نیز اظهار داشته است:

بخش قابل‌توجهی از سرورهای AWS (خدمات وب آمازون) بایننس که برای فعالیت‌های خود به آن‌ها متکی است، در ایالت کالیفرنیا قرار دارد. همچنین بایننس تعداد زیادی از مدیران اجرایی خود را در سانفرانسیسکو و سایر مناطق کالیفرنیا استخدام کرده است و این روند را هم ادامه می‌دهد.

سخنگوی بایننس از اظهارنظر در خصوص این شکایت خودداری کرده است.

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.