about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

معاون فناوری بانک مرکزی نسبت به ریسک بالای بیت کوین و دیگر ارزهای دیجیتالی رمزگذاری شده هشدار داد و اعلام کرد بانک مرکزی این ارزها را به عنوان ارز رسمی نپذیرفته است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ در ماه‌های اخیر بحث ارزهای دیجیتال و اقدام برای خرید آنها رواج بیشتری نسبت به گذشته یافته و بسیاری برای ورود به آن دچار تردید شده‌اند. این در حالی است که بانک مرکزی در موضع صریح خود اعلام کرد که نه آن را قانونی می‌داند و نه غیر قانونی و در حال بررسی موضوع است، اما مشخص آن است که این ارزها از ریسک بالایی برخودار بوده و اکنون درگیر جریان‌های سوداگری شده است.

حکیمی با اشاره به اینکه بیت کوین ها از دو جهت قابل اهمیت هستند گفت: اول اینکه این ارزها دارای نوسان شدیدی هستند به طوری که طی یکسال اخیر تا ١٠ برابر افزایش قیمت داشته‌اند، اما این رشد پایدار نیست. بنابر این با توجه به این نوسان نمیتواند قابلیت اتکای چندانی داشته باشد.

موضوع دیگری که معاون فن آوری بانک مرکزی آن را مورد تاکید قرار داد به خطرات سرمایه‌گذاری در ارزهای دیجیتال بر می‌گردد. بنابر توضیحات وی در حال حاضر ابزارهای واسط شکل گرفته‌اند و در حال رشد هستند که آپشن سرمایه‌گذاری خود را بیت کوین اعلام کرده و به عبارتی شرکت‌های هرمی در این رابطه فعالیت می کنند، در حالی که ممکن است اصلا چنین پشتوانه ای وجود نداشته باشد، در عین حال که فعلا بین کوین(ارز دیجیتال) در ایران هیچ پشتوانه‌ای نداشته و بانک مرکزی آن را هنوز به رسمیت نشناخته است.

وی در ادامه با اشاره به این که این بانک در حال بررسی جوانب بیت‌کوین و سیاست‌گذاری در این رابطه است، اظهار کرد: این در حالی است که ما در حال حاضر نه بیت‌کوین را تایید می‌کنیم و نه رد، اما مساله اینجاست تا زمانی که بانک مرکزی به عنوان سیاست گذار در رابطه با آن هنوز سیاست خود را جمع بندی و اعلام نکرده است فقط می‌تواند نسبت به آن هشدار دهد. با این حال برخی منتقد هستند که بانک مرکزی جلوی این ارزها را نمی‌گیرد در حالی که آنها اپلیکیشن‌هایی هستند که ما نمی‌توانیم جلوی آن را بگیریم اما مهم هشدار است که در رابطه با آن به عموم اعلام می‌کنیم که هم ریسک بالایی دارد و هم احتمال کلاهبرداری در آن وجود دارد.

حکیمی با اعلام این که بانک مرکزی در حال تدوین شش سند به منظور ساماندهی کسب‌وکارهای نوین مالی است، گفت که در این رابطه اسناد مربوط به ارزهای دیجیتال نیز تا پایان نیمه نخست سال آینده نهایی خواهد شد، اما با توجه به شرایط فعلی به طور حتم تا پایان سال جاری در این رابطه جمع بندی‌های لازم انجام و تلاش بر این است تا موضع بانک مرکزی در رابطه با بیت‌کوین‌ها مشخص شود.

آن طور که معاون فناوری بانک مرکزی اعلام کرد موضع این بانک در رابطه با بیت‌کوین‌ها به این بر می‌گردد که آیا این ارزها به رسمیت شناخته شوند یا خیر.

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.