about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

بازی‌سازان ایرانی شگفتی‌آفرین شدند

منتخبین سومین دوره از جشنواره بین‌المللی بازی‌های موبایلی در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا (IMGA MENA) در حالی مشخص شدند که از 11 عنوان جایزه جشنواره 8 جایزه به بازی‌های ایرانی تعلق گرفته است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ براساس اعلام سایت رسمی این جشنواره 8 جایزه از جمله مهم‌ترین جوایز جشنواره نصیب بازی‌های ایرانی شد.

جایزه بزرگ سومین دوره IMGA MENA به بازی ایرانی فیلیپینگ فلیپ (Flipping Filip) رسید. این بازی علاوه بر مهم‌ترین جایزه جشنواره، دو جایزه دستاورد در قصه‌گویی و بهترین طراحی و هنر صداگذاری را هم به دست آورد.
جایزه بهترین بازی از نگاه مردم که از دیگر جوایز مهم جشنواره به حساب می‌آید به بازی ایرانی بال‌های تاریکی 2 (The Dark Wings 2) رسید. همچنین جایزه ویژه هیات داوران به بازی ایرانی مگنیس (Magnis) تعلق گرفت. بازی O از دیگر بازی‌های ایرانی است که توانست دو جایزه دستاورد در نوآوری و بهترین بازی سریع جشنواره را به دست بیاورد.  افتخارات عناوین ایرانی در جشنواره بین المللی موبایل خاورمیانه و شمال آفریقا به همین جا ختم نشد و بازی ایرانی هارمونی (Harmony) نیز توانست جایزه دستاورد در طراحی صدا را به دست بیاورد. به این ترتیب از 11 جایزه جشنواره 8 جایزه به عناوین ایرانی تعلق گرفت تا صنعت گیم ایران بار دیگر در جشنواره‌های جهانی بدرخشد.

در دور دوم این جشنواره نیز بازی‌های ایرانی توانسته بودند بخش مهمی از جوایز را کسب کنند.

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.